Volei feminin: Alba Blaj joaca astazi in Liga Campionilor | Campioana Romaniei este la o victorie de calificarea intre cele mai bune 6 echipe din Europa

Campioana Romaniei – Volei Alba Blaj disputa astazi – 22 februarie meciul cu numarul 5 din Grupa A a Ligii Campionilor la volei feminin. In cazul unei victorii in meciul ce va avea loc in Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu, voleibalistele antrenate de Darko Zakoc se vor califica automat in Play-Off-ul Champios League, ceea ce ar insemna o performanta unica pentru voleiul feminin romanesc.

Echipa din Blaj primeste vizita formatiei Developres SkyRes RZESZOW din Polonia, in fata careia in meciul tur s-a impus la scorul de 3-0(25-19.27-25.25-17). Partida dintre cele 2 adversare se va juca de la ora 18:00 si va fi transmisa in direct la Digi Sport 3.

Voleibalistele din Blaj sunt increzatoare in sansa lor inaintea partidei de astazi si asteapta publicul in numar cat mai mare la sala din Sibiu.

INTRAREA LA MECI ESTE LIBERA!

Ana Yilian Abel Cleger:Cred cu tarie ca putem obtine o noua victorie in fata fanilor nostri. Nu ne va fi usor, pentru ca Rzeszow este o echipa puternica, dar vom da totul pe teren, ca de fiecare data. Suntem aproape de o calificare istorica in play-off-ul de 6 si nu cred ca exista o motivatie mai mare pentru a obtine victoria.”

Volei Alba Blaj este singura echipa din Grupa A care nu a pierdut nici un meci ( 4 victorii si 11 puncte). Echipa ce reprezinta Romania in cea mai importanta competitie de volei feminin din Europa s-a impus cu scorul de 3-1 in meciul cu Volero Zurich (mansa 1), 3-0 cu Developres SkyRes RZESZOW (mansa 2), 3-1 cu ASPTT Mulhouse VB (mansa 3) si 3-2 in partida retur cu ASPTT Mulhouse VB (mansa 4).

Primul criteriu luat in considerare pentru calificarea in Play-Off este numarul de victorii, urmat de numarul de puncte obtinute.

Urmărește-ne pe Facebook:

CEV Volleyball Champions LeagueDevelopres SkyRes RZESZOWLiga Campionilor la volei femininvoleivolei alba blajvolei feminin