Volei feminin: Alba-Blaj, Bacău și Târgoviște vor disputa meciuri în cupele europene

Miercuri – 24 ianuarie și joi – 25 ianuarie formațiile românești Volei Alba-Blaj, Știința Bacău și CSM Târgoviște își vor continua luptele la fileu în cupele europene: Liga Campionilor și Cupa Challenge.

Voleibalistele de la CSM Volei Alba-Blaj se vor deplasa în Franța unde vor juca meciul cu numărul 3 al Grupei A din Liga Campionilor. Adversara echipei din România va fi formația ASPTT Mulhouse VB, meciul urmând să aibă loc miercuri 24 ianuarie, cu începere de la ora 21:00. Iubitorii voleiului le vor putea urmări pe voleibalistele de la Alba-Blaj în direct la Digi Sport 4.

Grupa A, miercuri 24.01.2018, Sala Palais des Sports din Mulhouse, Franța
ASPTT Mulhouse VB – CSM Volei Alba Blaj, ora 21:00, Digi Sport 4

CSM Volei Alba-Blaj are până în prezent în grupele Ligii Campionilor 2 victorii din tot atâtea partide disputate. Echipa antrenată de Darko ZAKOC s-a impus în primul meci al Grupei A cu scorul de 3-1 în fața formației Volero Zurich, și cu scorul de 3-0 în meciul disputat în deplasare pe terenul formației Developres Skyres Rzeszow.

Știința Bacău și CSM Târgoviște vor disputa săptămâna aceasta meciurile tur din optimile de finală ale Cupei Challenge. Ambele formații vor juca în deplasare.

Optimi de finală Cupa Challenge – meciuri tur

Miercuri 24.01.2018, ora 20:00, Sala MZH Lohrenacker din Aesch, Elveția
SM AESCH Pfeffingen – Știința Bacău

Știința Bacău a ajuns în optimile de finală ale competiției după ce a trecut în 16-imi de formația din Azerbaijan, Azerrail BAKU.

Joi 25.01.2018, ora 19:00, Sala Melina Merkouri din orașul Rentis-Piraeus, Grecia
Olympiacos SFP Piraeus – CSM Târgoviște

CSM Târgoviște a eliminat în 16-imi formația Levski Sofia din Bulgaria.

Urmărește-ne pe Facebook:

challenge cupCS Știința Bacăucsm targovisteLiga Campionilor la volei femininvoleivolei alba blajvolei feminin