Volei feminin: Agroland Timișoara a obținut alte 3 puncte și se menține pe locul 4 în Divizia A1, CSM Lugoj și CSM Târgoviște și-au impărțit punctele | Rezultatele primelor meciuri din etapa a 17-a

Agroland Timișoara – Medicina Tîrgu Mureș. După ce în etapa trecută se impunea pe terenul formației CSM Târgoviște la scorul de 3-1, formația antrenată de Bogdan Paul a reușit ca sâmbătă – 17 februarie să câștige și partida disputată pe teren propriu în compania echipei Medicina Tîrgu Mureș.

Formația de pe malul Begăi a reușit să se impună tot la capătul a 4 seturi, iar cele 3 puncte câștigate ajută echipa să se mențină pe locul 4 al clasamentului, cu 35 de puncte. În ultima etapă a sezonului regulat Agroland Timișoara va primi vizita campioanei – Volei Alba Blaj.

Bogdan Paul, antrenor ACS Agroland Timișoara: „Nu știu dacă să mă bucur că mă pricep la volei sau să îmi pară rău că am premoniții de prost augur. Venim după o deplasare foarte grea și după un joc cu o încărcătură emoțională mare, astfel că era de așteptat ca meciul de astăzi să fie un pic mai dificil. Fetele de la Târgu Mureș au știut acest aspect. Am spus-o înaintea meciului că echipa adversă e formată din jucătoare tinere, dornice de afirmare, pline de elan, care au jucat dezinvolt, s-au apărat, au scos mingi, le-au trimis înapoi… Sigur că a câștigat experiența și gestiunea mai bună a momentelor importante, dar trebuie să înțelegem că e nevoie să jucăm cu aceeași putere și cu echipele mai slab cotate. Mai ales că punctele importante în situații de acest gen se pierd. De această dată, le-am luat pe toate trei și așteptăm ultima etapă, pentru a vedea pe ce loc terminăm. Sperăm ca starea de sănătate a jucătoarelor să fie optimă, în așa fel încât să gestionăm o lună martie care se anunță infernală”.

Roxana Bacșiș: Ne bucurăm că am reușit să câștigăm. Am pierdut un set pe seama oboselii acumulate, dar mă bucur că am reușit să ne mobilizăm și, într-un final să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc. Mă bucur într-un fel că Lugoj și Târgoviște își împart punctele. Însă noi trebuie să ne facem treaba și să accedem cât mai sus”.

Cel mai surprinzător scor al etapei a 17-a s-a inregistrat la Lugoj, acolo unde echipa locală CSM a primit vizita echipei din Târgoviște. După meciul pierdut în etapa trecută pe teren propriu, CSM Târgoviște a fost foarte aproape de un nou eșec. După ce s-au văzut conduse cu 2-0 la seturi, voleibalistele echipei oaspete au reușit să revină în următoarele acte ale meciului și să închidă partida la scorul de 2-3. În clasament, cele două formații sunt colege, CSM Târgoviște ocupă poziția a 5-a cu 33 de puncte, în timp ce echipa CSM Lugoj se situează pe locul 6 cu 16 puncte.

Și echipele Penicilina Iași și Dinamo București și-au împărțit punctele în etapa a 17-a, iar în clasament sunt de asemenea colege: Dinamo București – locul 7 – 14 puncte; Penicilina Iași – locul 8 – 11 puncte.

Cel mai scurt meci al zilei de sâmbătă a avut loc la Cluj, acolo unde CS ”U” NTT Data Cluj a primit vizita liderului – CSM București. Tigroaicele s-au impus în minimum de seturi și au ajuns la un total de 48 de puncte în clasament. Clujencele ocupă locul 9 cu 11 puncte.

Rezultatele etapei a 17-a au fost următoarele:
ACS Penicilina Iași – CS Dinamo București 3-2(25-18,25-18,21-25,19-25,15-13)
CS ”U” NTT Data Cluj – CSM București 0-3(17-25,16-25,12-25)
CSM Lugoj – CSM Târgoviște 2-3(26-24,25-17,15-25,22-25,7-15)
ACS Agroland Timișoara – CSU Medicina CSS Tîrgu Mureș 3-1(25-18,22-25,25-11,27-25)

Ultimul meci al etapei a 17-a în Divizia A1 la volei feminin va avea loc duminică – 18 februrie, ora 14:45. Confruntarea dintre CS Știința Bacău și CSM Volei Alba Blaj va fi în direct la Digi Sport.

Urmărește-ne pe Facebook:

divizia a1Divizia A1 la volei femininvoleivolei feminin