Volei feminin: 4 echipe vor participa la Cupa Agroland Timisoara

In perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017 la Timisoara, in Sala “Constantin Jude” va avea loc Cupa Agroland Timisoara la volei feminin, competitie la care vor participa 4 echipe, 3 din Romania si o formatie din Ungaria.

Au spus da turneului desfasurat in orasul de pe Bega urmatoarele echipe: Campioana Ungarie la volei feminin – Linamar – BÉKÉSCSABAI RSE ; Campioana Romaniei la volei feminin – CS Volei Alba-Blaj, Universitatea NTT Data Cluj-Napoca, echipa nou promovata in primul esalon voleibalistic romanesc, Divizia A1, si formatia gazda a competitiei UVT Agroland Timisoara, echipa care de asemenea va evolua in Divizia A1 incepand cu sezonul 2017-2018.

Bogdan Paul, antrenorul echipei timisorene, se arata incantat de competitia la care voleibalistele sale vor concura si spera ca publicul va fi alaturi de echipa: „Ne-am dorit un turneu puternic, ne-am dorit să aducem publicului timișorean echipe valoroase. Sunt, din punctul meu de vedere, echipe valoroase. Aici vorbesc și de Universitatea, care a promovat alături de noi în Divizia A1, și care și-a făcut o echipă foarte bună. Cred că va fi un turneu echilibrat. Este important să începem să arătăm publicului că există volei feminin de calitate și în Timișiara.”

In ceea ce priveste perioada de pregatire, sportivele antrenate de Bogdan Paul au avut parte de antrenamente pe teren propriu, un stagiu de pregatire la Cheile Gradistei, iar de saptamana aceasta formatia Agroland a efectuat un antrenament comun cu CSM Lugoj, pregatire ce va continua pana la startul sezonului competitional al Diviziei A1.

De asemenea jucatoarele timisorene vor participa in perioada 13-15 septembrie in Ungaria la un mini-stagiu de jocuri si antrenamente comune alaturi de Campioana Ungariei, Linamar – BÉKÉSCSABAI RSE.

„Vom avea probabil săptămânal întâlnirea cu CSM Lugoj, devenită tradițională. Săptămâna viitoare vom fi în Ungaria, pentru jocuri și antrenamente comune cu campioana Bekescsaba. Este un partener mai vechi pentru mine, și sper să devină și un partener al clubului. După turneul nostru, vom avea două-trei jocuri amicale, foarte probabil în Serbia. Ultimul turneu la care participăm este cel la care am fost organizați încă de acum câteva săptămâni de către Volei Alba Blaj.”

cs volei alba-blajCupa Agroland TimisoaraLinamar – BÉKÉSCSABAI RSEUniversitatea NTT Data Cluj-Napocauvt agroland timisoaravoleivolei feminin