Victor Mihalachi si Cătălin Chirilă participă la Competitia Test Tokyo 2020

Canoistii Victor Mihalachi si Catalin Chirila, care au calificat canoea Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor, in proba de canoe dublu pe 1000 m (C2 – 1000 m), vor participa la Competitia Test, organizata in perspectiva Tokyo 2020, care incepe maine in baza nautica Sea Forest Waterway.

Tricolorii au efectuat deja primele antrenamente pe o temperatura de 32 de grade Celsius si umiditate de 80 la suta. “Este foarte cald si umed. Parca suntem in sauna cu aburi”, a povestit din Japonia Florin Popescu, antrenorul coordonator al lotului de canoe al Romaniei. “Vantul se schimba din ora in ora, ba din dreapta fata, ba din dreapta spate. Altfel, e bine ca suntem aproape de pista, la 15 minute distanta”.

Prezenti la competitia Test mai mult pentru a strange informatii despre locul unde se va concura anul viitor in intrecerile olimpice, Victor Mihalachi si Catalin Chirila vor lua startul maine dimineata, in serii, de unde primele doua locuri se vor califica in finala.

Taifunul care a facut ravagii in capiatala Japoniei in urma cu cateva zile nu a afectat programul de desfasurare a intrecerilor test de canoe. Din cauza furtunii insa, romanii au fost obligati sa petreaca in aeroport mai bine de sase ore.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Cătălin Chirilăkaiac-canoeVictor Mihalachi