Veste imensă pentru voleiul românesc. Final 4-ul Ligii Campionilor la volei feminin se va disputa în România

FR Volei anunță că formația Volei Alba Blaj va organiza Final 4-ul Ligii Campionilor, cu sprijinul federației. Turneul se va disputa în Sala Polivalentă din București, în perioada 5-6 mai 2018.

Cele 6 echipe care se vor lupta pentru cele 3 locuri disponibile în Final Four-ul CLvolley (F) sunt: Igor Gorgonzola NOVARA, Dinamo KAZAN, VakifBank ISTANBUL, Imoco Volley CONEGLIANO, Volero ZÜRICH și Galatasaray SK ISTANBUL.

Cel de-al 4-lea loc este ocupat de echipa organizatoare: CSM Volei Alba BLAJ!

„Este un succes extraordinar pentru sportul românesc şi o mândrie pentru noi organizarea turneului Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin la Bucureşti. Nu ar fi fost posibil fără ajutorul partenerilor noştri, care s-au arătat foarte deschişi acestei idei, la discuţiile pe care le-am avut la începutul săptămânii la Bucureşti.

Vreau să mulţumesc în primul rând Primăriei Capitalei pentru sprijin, precum şi tuturor celor implicaţi în organizarea turneului la Bucureşti: Primăria Blaj, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Bucureşti, Federaţia Română de Volei, Ministerul Sportului şi Guvernul României!”, a declarat Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj, conform Federației Române de Volei.

Urmărește-ne pe Facebook:

final 4 liga campionilorliga campionilor voleivolei alba blaj