Handbal masculin: Univ. Ștefan cel Mare va juca finala Campionatului European Universitar

Univ. Ștefan cel Mare din Suceava, care reprezintă România la Campionatele Europene Universitare din Spania, va juca finala pentru locurile 1-2 cu Univ. Duisburg - Essen din Germania.

România are garantată încă o medalie la C.E. Universitare din Spania, după ce echipa de handbal masculin care reprezintă România, Univ. Ștefan cel Mare din Suceava, a acces în finala competiției unde va da piept cu Univ. Duisburg – Essen din Germania.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în Grupa D, acolo unde România a fost învinsă cu 22-17, deși au condus pe aproape toată durata partidei. Acum băieții speră să-ți ia revanșa în finala din această seară.

Antrenorul Adrian Chiruta este mulțumit de evoluția studenților suceveni și se arată încrezător înaintea meciului care poate aduce aurul României:
„Singura îngrijorare o reprezintă banca. Nu avem așa de mulți jucători la fel de valoroși ca echipa germană, iar extrema stânga,;Costea Cătălin, este indisponibil din cauza unei entorse la glezna piciorului stâng.”

Echipa: Tcaciuc Cristian, Andreica Octavian, Costea Catalin, Badelita Ovidiu, Tirzioru Stefan Adrian, Burlacu Gabriel, Sandu Mihai, Alexa Iulian Daniel, Olariu Andrei Marius, Baican Florin Bogdan, Usturoi Pavel Adrian, Ionasciuc Daniel. Antrenor: Adrian Chiruț, kinetoterapeut Razvan Andreica.

Tcaciuc Cristian este nominalizat pentru ,,Cel Mai Bun Goalkeeper”, Burlacu Gabriel si Tirzioru Stefan Adrian, care sunt și in Top 5 Male Scorers, pentru MVP Male Player.

Finala se va disputa la ora 20:00. și poate fi urmărită LIVE pe eusa.eu

handbalhandbal masculinhandbal romaniaUniv. Ștefan cel Mare