Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells: ”Datorită vouă am putut să lupt astăzi”

Simona Halep, loul 2 WTA și cap de serie numărul 2, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatariat de la Indian Wells, după ce a trecut cu scorul de 7-6(3), 7-5, de ucrainianca Katerina Kozlova, locul 114 WTA.

”Mulţumesc tuturor că aţi venit şi m-aţi susţinut. O atmosferă superbă aici şi datorită vouă am putut să lupt astăzi şi să câştig meciul. Vă mulţumesc foarte mult. 

Am mereu emoţii când intru pe un teren atât de mare cu un public minunat cum e aici. Mereu încerc să dau tot ce am mai bun şi să câştig meciul pe care îl joc. A fost foarte complict împotriva ei  (n.r. – Katerinei Kozlova) pentru că n-o mai întâlnisem şi a fost destul de dificil să-mi găsesc ritmul şi să-mi dau seama ce joacă ea. E o jucătoare foarte bună şi mă bucur că am reuşit să câştig în două seturi”, a spus Simona Halep la interviul de pe teren, de la finalul meciului.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 91.205 dolari şi cu 120 de puncte WTA.

În optimi, Halep va evolua cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA sau cu letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 22.

Simona Halep a jucat anul trecut în semifinale la Indian Wells, fază în care a fost întrecută de japoneza Naomi Osaka, scor 6-3, 6-0. Jucătoarea română a câştigat ediţia din 2015 a competiţiei americane.

Urmărește-ne pe Facebook:

Indian Wellssimona halep.tenis