Simona Halep o bate din nou pe Barty. Victorie în două seturi pentru numărul unu WTA

La o săptămână distanță de victoria de la Rogers Cup, Simona Halep a trecut și astăzi de Ashleigh Braty, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, cu scorul de 7-5, 6-4. Sportiva din România a avut nevoie de doar o oră și 29 de minute penntru a trece de australiancă.

Meciul dintre cele două ar fi trebuit să se dispute noaptea precedentă, dar a fost amânat din cauza ploii. Chiar și astăzi partida a început cu o întârziere de jumătate de oră, tot din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Numărul unu WTA și-a adjudecat primul set în 46 de minute, scor 7-5. În setul doi, la scorul de 5-4 patru, Simona Halep a cerut intervenția lui Darren Cahill, lucru care s-a dovedit de bun augur, românca reușind să închidă partida.

Simona Halep are parte din nou de un turneul dificil, la fel ca la Rogers Cup, atunci când a fost nevoită să joace patru meciuri în aproximativ 48 de ore. Dacă vremea capricioasă de la Cincinnati va permite, favorita numărul unu a turneului american o va întâlni, tot în acestă seară, pe ucraineanca Lesia Țurenko, locul 44 WTA, pe terenul trei.

Cele două tenismene s-au mai întâlnit de patru ori, iar de fiecare dată s-a impus Simona Halep. Ultima întâlnire datează însă din 2014.

Urmărește-ne pe Facebook:

cincinnatisimona halep.teniswta