Simona Halep a fost desemnată jucătoarea lunii iulie, în ancheta efectuată de WTA. Ce spune despre participarea la Rogers Cup

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost aleasă jucătoarea lunii iulie, în ancheta efectuată de WTA. Românca a câştigat, la 13 iulie, turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală, cu 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

Halep este la primul titlu de jucătoarea lunii, în acest an.

Pe locurile următoare în ancheta WTA s-au situat Serena Williams, letona Anastasija Sevastova, câştigătoarea turneului de la Jurmala, după o finală disputată cu poloneză Katarzyna Kawa, scor 3-6, 7-5, 6-4, şi sportiva elveţiană Jil Teichmann, care a triumfat în finala turneului de la Palermo, învingând-o pe olandeza Kiki Bertens, cu scorul de 7-6 (3), 6-2.

Simona Halep participă zilele acestea la Rogers Cup

Simona Halep participă şi în proba de dublu la Rogers Cup, unde va face pereche cu Leylah Fernandez, jucătoare canadiană în vârstă de 16 ani.

Halep şi Fernandez, beneficiare ale unui wild card, vor evolua, marţi, după ora 19.30, în primul tur, contra perechii Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cap de serie 7.

„Am întrebat directorul de turneu dacă are pe cineva la dublu, că eu n-am găsit şi aşa mi-a fost recomandată această tinerică şi speră să jucăm bine şi să jucăm meciuri. Mă bucur că joc cu ea, că e micuţă şi are nevoie de experienţă”, a declarat Halep, la Digi Sport.

La simplu, Simona Halep, locul 4 WTA şi deţinătoarea trofeului, va evolua, miercuri, cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venită din calificări, în turul al doilea, în care românca a fost direct acceptată, în calitate de cap de serie numărul 4.

CITEȘTE ȘI:

El este cel mai important om din viața sportivei Simona Halep: ”Tot ce am astăzi îi datorez lui!”

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

rogers cupsimona halep.teniswta