Simona Halep a aflat ora la care va debuta la Indian Wells, în compania Barborei Strycova. Ia startul și Buzărnescu

Simona Halep o va întâlni pe Barbora Strycova în turul doi al Indian Wells, în noaptea de vineri spre sâmbătă, nu mai devreme de ora 23.55 (ora României). Partida se va disputa pe Terenul doi, după două meciuri de pe tabloul masculin.

Halep a întâlnit-o de cinci ori până acum pe Strycova și s-a impus de patru ori, fără să piardă vreun set. Singura victorie a jucătoarei din Cehia datează din 2010.

Simona Halep stă foarte bine din punct de vedere fizic

„În acest moment, corpul meu este ok, nu am nicio durere, mă simt foarte bine. Trebuie doar să cred și să lupt în fiecare meci pentru a învinge. Aici găsesc condiții excelente. Mă simt foarte relaxată tot timpul aici, din acest motiv iubesc acest turneu, mai ales că l-am și câștigat”, a spus Simona, într-o conferință de presă.

Simona Halep – Barbora Strycova, meci din turul doi de la Indian Wells, se va disputa în noaptea de vineri spre sâmbătă, nu mai devreme de ora 23.55, și va putea fi urmărit la Digi Sport.

Tot vineri seară, în turul doi al Indian Wells, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Daria Gavrilova, în jurul orei 01:00. Meciul va fi în direct la Digi Sport 4.

CITEȘTE ȘI:
• Bianca Andreescu simte românește. Vorbe frumoase despre Simona Halep + Ce planuri de viitor are canadianca

Urmărește-ne pe Facebook:

halepIndian Wellssimona halep.tenniswta