Scrimă: Flashmob simultan în 11 orașe, cu prezența Loredanei Dinu la Craiova

11 orașe, aceeași oră, 18:00, și un singur gând, promovarea unui sport care anul acesta ne-a adus cea mai mare bucurie, o Medalie Olimpică. După cum ați ghicit este vorba de scrimă, un sport al mânuirii cu precizie al armelor albe: floreta, spada si sabia.

Și cum un asemenea eveniment trebuia să aibă un adevărat impact asupra copiilor care sunt îndemnați să înceapă să practice acest sport Campioanele Olimpice de la Rio: Ana Maria Popescu, Loredana Dinu, Simona Gherman și Simona Pop au participat la acțiune, simultan, în câte un oraș.

La Craiova a venit așa cum era de așteptat olteanca Loredana Dinu care a prezentat tuturor celor prezenți în Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv Petrache Trișcu medalia câștigată. Imediat campioana olimpică a fost înconjurată de copii, s-a lăsat cu multe poze și autografe, dar și cu demonstrații de scrimă din partea sportivilor prezenți la activitate. Nu avea cum să lipsească din sala și antrenorul fetelor domnul Dan Podeanu.

Loredana Dinu: ”Această medalie este cea mai valoroasă, practic mi-am încununat întreaga carieră cu această medalie. Mă simt tare mândră și norocoasă, dar și recunoscătoare pentru că scrima craioveană m-a ajutat să ajung pe această treaptă a podiumului”.​ 

007sport007sport.roloredana dinuscrimascrima romania