SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București se va disputa cu casa închisă. Ce le-au pregătit vâlcenii fanilor

Duelul SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București din etapa a 16-a din „Liga Florilor” se va disputa, miercuri, ora 21.00, cu casa închisă. Partida va fi LIVE la TVR.

Oficialii clubului din Vâlcea au anunțat că au dispus amenajarea unui ecran imens în mijlocul municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru ca partida să poată fi urmărită de cât mai mulți iubitori locali ai handbalului.

„Datorită interesului imens stârnit de disputarea derby-ului campionatului SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti în data de 13 martie, de la ora 21.00 şi ca urmare a faptului că Sala Sporturilor ”Traian” nu are capacitatea necesară pentru a satisface integral cererea mare de bilete pentru vizionarea acest meci, clubul Sport Club Municipal va amplasa în Scuarul ”Mircea cel Bătrân” din centrul municipiului un ecran mare, cu dimensiunea de 7×4 metri, care va transmite live partida prin amabilitatea şi cu acceptul TVR.​

Îi aşteptăm pe suporterii care nu vor putea viziona meciul în Sala Sporturilor să susţină handbalistele noastre la Kilometrul ”0” al oraşului şi sperăm ca la sfârşitul jocului să ne bucurăm cu toţii de un succes deosebit al echipei SCM Râmnicu Vâlcea”, se arată într-un comunicat de presă al celor de la Râmnicu Vâlcea.

SCM Râmnicu Vâlcea are doar victorii în acest sezon al „Ligii Florilor”. În partida tur cu CSM București, handbalistele pregătite de Florin Pera s-au impus cu scorul de 22-19.

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucurestihandbal femininLiga Florilorscm ramnicu valcea