Sabie: Peste 200 de sportivi vin în weekend la București pentru o nouă ediție a Cupei Riposta la sabie, etapă din Circuitul European de cadeți

În perioada 27-28 ianuarie 2018 Sala Polivalentă din București va fi gazda unei noi ediții a Cupei Riposta la sabie, etapă din Circuitul European de cadeți, sezonul 2017-2018, competiție la care sunt așteptați peste 200 de sportivi.

Competiția va fi organizată de Clubul Sportiv Riposta București (antrenori Sandu Constantin și Lucian Dina) în colaborare cu Federația Română de Scrimă. Cei peste 200 de sportivi se vor întrece la feminin și masculin, doar la individual, Românie urmând a fi reprezentă de 77 de sabreri din întreaga țară.

La startul competiției se vor regăsi sabreri din 22 de țări: Argentina, Belgia, Bolivia, Bulgaria, Chile, China, Spania, Marea Britanie, Georgia, Iordania, Italia, Kazakhstan, Kuweit, Republica Moldova, Portugalia, România, Rusia, Slovenia, Elveția, Turcia, Ucraina, SUA.

INTRAREA LA CONCURS ESTE LIBERĂ!

Programul celor două zile de concurs de la Sala Polivalentă este următorul:

SÂMBĂTĂ, 28 IANUARIE
Ora 9:00 – start probă sabie masculin;
Ora 17:00 – semifinalele și finala în proba de sabie masculin;

DUMINICĂ, 29 IANUARIE
Ora 9:00 – start probă sabie feminin;
Ora 17:00 – semifinalele și finala în proba de sabie feminin.

Următoarea competiție internațională importantă pentru sabia cadeți este Campionatul European de la Soci (Rusia), din perioada 2-11 martie 2018.

Urmărește-ne pe Facebook:

Cupa Riposta la sabieFederatia romana de Scrimasabiescrimascrima romania