S-au pus în vânzare biletele pentru cele două meciuri din Supercupa României la handbal

Sala Sporturilor Dumitru Colibași din Brașov va găzdui în data de 25 august 2019 cele două meciuri din Supercupa României la handbal feminin și masculin.

La masculin, CS Dinamo București va lupta pentru trofeu cu SCM Poli Timișoara, în timp ce la feminin, SCM Râmnicu Vâlcea își va apăra titlul tot în fața formației CSM București.

Programul Supercupei României la handbal este următorul:

Duminică 25 august 2019, ora 14:30

Supercupa României la handbal masculin

CS Dinamo București – SCM Poli Timișoara

Duminică 25 august 2019, ora 17:30

Supercupa României la handbal feminin

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București

Federația Română de Handbal a pus în vânzare biletele pentru Supercupa României începând de astăzi 15 august, de la ora 9:30. Acestea pot fi procurate de pe www.frh.ro/bilete și în rețeaua Bilete.ro

Prețul unui abonanament la Supercupa României la handbal este 25 de lei. Prețul separat al unui bilet la un singur meci este de 15 lei. Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de intrare gratuită și vor ocupa același scaun cu adultul însoțitor.

De asemenea, Federația Română de Handbal face următorul anunț: ”Rugăm persoanele cu dizabilități care doresc să participe la acest meci să ne contacteze pe emailul comunicare@frh.ro, în care să specifice numele, datele de contact (email, număr de telefon) și datele de contact ale însoțitorului, dacă acest lucru este necesar, până la data de 23 august.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

handbalhandbal femininhandbal masculinSupercupa României la handbal