”Retrag tot ce-am spus înainte” Mesajul care a copleșit-o pe Bianca Andreescu

Bianca Andreescu, locul 60 WTA și posesoarea unui wild card, a atras toate privirile în ultimele două săptămâni cu evolițiile sale extraordinare de la Indian Wells.

Canadianca de origine română a reușit în seara de vineri spre sâmbătă o performanță uimitoare, s-a calificat pentru prima oară în finala unui turneu de categorie Premier Mandatory, fiind și prima posesoare a unui wild card care reușește acest lucru la turneul californian.

La scurt timp după victoria din semifinale, cu ucraineanca Elina Svitolina, scor 6-3, 3-6, 6-4, Bianca Andreescu a primit un mesaj ”copleșitor”, după cum lasă chiar ea de înțeles, de la canadianul Brayden Schur, locul 106 în clasamentul ATP.

”Retrag tot ce am spus înainte, cred că toți ne dorim să fim ca #Bibi”, scria Brayden Schnur pe contul său de Twitter. Acesta mai scrisese cu ceva timp în urmă, pe aceeași rețea de socializare, că ”toată lumea și-ar dori să fie precum Michael Jordan”, după ce însuși LeBrom James, marele star al baschetului american, declarase pentru presa americană că în copilărie își dorea să fie ca MJ.

”Nu e deloc copleșitor”, i-a răspuns, evident, în mod ironic Bianca Andreescu.

Dacă se va impune în această seară, de la ora 22.00 (Digi Sport2), puștoaica de doar 18 ani va încasa un cec în valoare de 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA.

Victoria o poate duce pe #Bibi pe locul 24 în lume.

CITEȘTE ȘI:
• #PacePePământ Nu a rămas indiferentă! Mesajul Biancăi Andreescu după masacrul din Noua Zeelandă

Urmărește-ne pe Facebook:

andreescuBianca AndreescuIndian Wellstenniswta