Sorina Răileanu și Adina Stanciu s-au impus și în etapa a II-a a Constanța Beachvolleyball Tour

După ce s-au impus în primul turneu al Constanța Beach Volley Tour care a avut loc în perioada 25-28 iulie pe plaja La Scena din stațiunea Mamaia, Sorina Răileanu și Adina Stanciu au câștigat și turneul II de la Mamaia.

Adina Stanciu și  Sorina Răileanu, s-a clasat pe locul 1, după ce s-au impus cu 2-0 în finala cu perechea Adriana Melniciuc (CS ”U” Reșița)/ Ioana Ordean (CSM Timișoara).

A fost încă un turneu reușit pentru noi! Suntem mândre de rezultatele obținute până în momentul de față, dar vrem să ramânem concentrate și să ne pregătim în continuare pentru a avea rezultate cât mai bune în cele trei turnee rămase pe litoral”, a declarat voleibalista universitară Adina Stanciu.

Etapa a doua din cadrul Constanța Beachvolleyball Tour 002 a avut loc în perioada 1-4 august, pe plaja Blanco by Casino (lângă cluburile Princess / TanTan) din stațiunea Mamaia.

 A treia etapă a turneului Constanța Beach Volley Tour este programată în perioada 8-11 august pe plaja Blanco by Bavaria Blu (zona Radio Constanța).

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Adina StanciuConstanța Beachvolleyball TourSorina Răileanuvoleivolei pe plaja