Volei pe plajă: Răileanu și Stanciu au câștigat și al treilea turneu de la Marea Neagră

După ce au câștigat primele două turnee ale Constanța Beach Volley Tour de pe plajele La Scena și Blanco by Casino din Mamaia, sportivele de la CS ”U” Cluj Adina Staciu și Sorina Răileanu s-au impus și în al treilea turneu de la Marea Neagră.

Adina Stanciu și Sorina Răileanu au câștigat în fața perechii Cojocaru Marina și Vaida Beata (CS Lake View) în două seturi.

A fost cel mai disputat și mai greu turneu dintre toate. Poate am resimțit și oboseala după patru turnee. Nisipul te solicită mult. Într-adevăr, nu am pierdut niciun set, dar fiecare meci a fost dificil. Finala a fost un meci echilibrat, cu faze disputate. Cred că atât noi, cât și adversarele noastre am făcut spectacol”, a spus Sorina Răileanu.

La masculin, etapa a treia a Constanța Beach Volleybal Tour a fost câștigată de Vîrlan Robert & Călin Sergiu (CS U Reșița), care au trecut de Miron Cornel & Miron Cătălin (CS U Reșița) în două seturi.

Finala Campionatului Național are loc începând de azi, 12 august, și până duminică, 18 august, pe plaja Dandana din stațiunea Mamaia. Ambele echipe universitare vor participa la finală.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Constanța Beach Volley Tourvolei pe plaja