Steaua București conduce cu 2-0 în fața lui Dinamo, în semifinalele Superligii Naționale de polo masculin

Superliga Națională de polo masculin a programat vineri și sâmbătă, 19 și 20 aprilie 2019, primele dispute din semifinale. Echipa clubului Steaua București a întâlnit în această fază a competiției, în bazinul din Complexul Sportiv Ghencea, pe cei de la Dinamo București, în fața cărora s-a impus de două ori.

În primul meci, disputat vineri seara, echipa pregătită de către Andrei Iosep a dispus cu 14-7 (4-1, 4-1, 3-3, 3-2) de rivalii din Ștefan cel Mare. Pentru Steaua au marcat: Istvan Szabo 4 goluri, Mihnea Gheorghe, Marios Kapotsis și Mihnea Chioveanu câte 2 goluri, Jerko Marinic, Andrei Prioteasa, Pavel Popescu și Cristian Călin câte 1 gol.

Sâmbătă dimineața, 20 aprilie 2019, în cel de-al doilea joc, roș-albaștrii au învins pe Dinamo cu 9-7 (1-1, 3-2, 3-3, 2-1). Au marcat: Mihnea Gheorghe 3 goluri, Alexandru Ghiban 2 goluri, Mihnea Chioveanu, Nikita Dereviankin, Dimitri Goanță și Iulian Rădoi câte 1 gol.

Următoarele două partide din semifinale se vor disputa în Bazinul Dinamo, pe 25 și 26 aprilie 2019. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide.
În cealaltă semifinală se întâlnesc Corona Sportul Studențesc Brașov și CSM Digi Oradea. Primele două jocuri au loc la Brașov.

Sursă: http://www.csasteaua.ro

Urmărește-ne pe Facebook:

poloSuperliga Națională de polo masculin