Polo: Steaua anunță triumfal succesul poloiștilor săi: ”POLOIȘTII ÎȘI CONTINUĂ DRUMUL ÎN LIGA CAMPIONILOR EUROPENI!”

CSA „Steaua București” s-a calificat în turul II al preliminariilor Ligii Campionilor la polo masculin, după ce s-a clasat pe poziția secundă a grupei D.

Singura echipă care a pus probleme elevilor lui Andrei Iosep a fost Jadran Carine din Muntenegru, scorul fiind foarte strâns, 9-7. În următoarele două partide, steliștii s-au impus categoric în fața echipei gazdă La Valletta (19-6) și a polonezilor de la KS Arkonia Szczecin (17-3). În topul marcatorilor roș-albaștri s-a impus Adria Delgado cu 9 reușite, urmat de Ivan Krizman cu 7 și de Pavel Popescu cu 6.

Cu cele patru puncte obținute în Malta, steliștii se pregătesc pentru turul următor care va avea loc în perioada 14-16 octombrie.

Alături de Steaua s-a calificat și vicecampioana, CSM Digi Oradea, care a obținut victorii pe linie cu Mornar (Croaţia) sau Galatasaray (Turcia), două echipe obișnuite cu prezența în Liga Campionilor.

Componența echipei: Mihai Drăgușin, Dragoș Stoenescu (portari), Dimitri Goanță, Andrei Bușilă, Alexandru Ghiban, Petru Ianc, Pavel Popescu, Ivan Krizman, Iulian Rădoi, Codrin Cotrău, Dorde Filipovic, Daniel Robu și Adria Delgado.

007sport007sport.ropolo