Simona Halep câștigă partida cu Ajla Tomljanovic. Barty, umătoarea adversară a numărului unu WTA

UPDATE 22:25 – În cele din urmă, meciul Simonei Halep, oprit din cauza ploii,  s-a reluat. Jucătoarea din România s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-3 în fața australience Ajla Tomljanovic.


UPDATE 20:45 – Organizatorii au anunțat când va juca Simona Halep. În cel mai bun caz de la ora 21:30.


UPDATE 20:00 – Plouă din nou la Cincinnati! Oficialii turneului speră ca la ora 02:00 PM (21:00 ora RO) să reînceapă primele meciuri ale zilei (printre care și cel al Simonei Halep), dar totul depinde de starea vremii. Revenim cu alte informații.


Partida dintre Simona Halep și australianca Ajla Tomljanovic, locul 58 WTA, programată inițial pentru miercuri noapte, la ora 02.00, și întreruptă din cauza ploii, se va relua, joi, nu înainte de ora 20:00.

Confruntarea dintre Halep și Tomljanovic a fost oprită în condiții nu tocmai favorabile pentru numărul unu WTA. Jucătorea din România reușise să revină în setul trei de la 0-3 și să treacă la conducerea meciului: 4-6, 6-3, 4-3, iar astralianca se afla la serviciu şi scorul în ghemul al optulea era 15-30.

Dacă se va impune în partida cu Tomljanovic, Simona Halep o va întâlni în optimi pe Ashleigh Barty, locul 16 WTA, jucătoarea de care a trecut, cu doar câteva zile în urmă la Rogers Cup, competiție pe care sportiva noastră a reușit să o câștige.

Barty, cap de serie la turneul din Cincinnati, a trecut, miercuri de Kaia Kanepi din Estonia, locul 46 WTA, cu scorul de 7-5, 6-3 într-o oră şi 25 de minute.

În altă ordine de idei, Marius Copil, locul 92 ATP, venit din calificări, a fost învins, miercuri, cu scorul de 6-7 (4), 6-4, 6-4, de croatul Marin Cilici, locul 7 ATP, în turul al doilea al turneului de la Cincinnati.

Urmărește-ne pe Facebook:

cincinnatisimona halep.tenistenis feminin