Martin Ambros a vorbit despre transferul anului la CSM Bucureşti: ”Va fi un plus foarte important pentru ei”

CSM București a avut un sezon dificil: locul patru în gupele principale și locul doi în Liga națională, unde riscă să piardă campionatul în fața formației SCM Râmnicu Vâlcea. Oficialii Bucureșteni nu vor să mai treacă prin aceleași emoții și sezonul viitor așa că au tranferat masiv în ultima vreme.

Printre trasferurile cele mai notabile se numără cel al norvegiencei Nora Mork. Revenită după o accidentare, nordica va veni la București din vară.

Selecţionerul României, Martin Ambros, consideră că aducerea handbalistei Nora Mork la CSM Bucureşti reprezintă o mutare care o va ajuta foarte mult pe CSMB în viitor.

”Este un transfer foarte important pentru CSM, fiindcă eu o cunosc foarte bine. Ştiu ce poate să joace şi dacă după accidentări, genunchiul ei este recuperat bine, va fi un plus imens pentru CSM şi o mare problemă pentru celelate formaţii”, a spus Martin Ambros la Telekom Sport.

Selecționerul României afirmă că nu-l surprinde evoluția slabă din acest sezon a CSMB: ”Nu, nu este nicio surpriză, mai ales că au avut multe jucătoare cu probleme medicale. […] Faptul că au avut jucătoare accidentate, este un minus foarte mare, care necesită mult mai mult timp.”

Spaniolul consideră că CSM are șanse să treacă de Metz în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin: ”Dar au aceiaşi şansă în faţa celor de la Met aşa cum avem şi noi împotriva celor de la Ferencvaros. Nu contează ce a fost în trecut, contează doar ceea ce vor face în meciul următor, ceea ce este în prezent. Au jucătoare de calitate care în două meciuri pot fi foarte periculoase”, a mai spus Marin Ambros.

Primul duel dintre CSM Bucuresti și Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor se va disputa pe 5 aprilie, la Bucureşti, iar returul va avea loc pe 13 aprilie, pe terenul francezelor.

CITEȘTE ȘI:
• Cristina Neagu, declarată de IHF pentru a patra oară cea mai bună jucătoare a lumii
• Prima reacție a Cristinei Neagu după ce a fost desemnată pentru a patra oară cea mai bună handbalistă a lumii

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucurestihandbalhandbal femininmartin ambros