Lupte: Șeicariu Suzanna și Incze Kriszta au urcat pe podium de ziua femeii la CE U23 de la Novi Sad

Luptătoarele Șeicariu Suzanna și Incza Kriszta au mărit numărul de medalii obținute de sportivele românce la Campionatele Europene de lupte U23 de la Novi Sad, după ce Ana Andreea Beatrice (55 kg) și Vlăsceanu Diana (76 Kg) au obținut medaliile de bronz joi, 7 martie.

Șeicariu Suzanna a întâlnit în finala mică pe sportiva Tatyana Varansova din Azerbaidjan, la finalul competiției aceasta reușind să obțină bronzul european, în timp ce Incze Kriszta a obținut medalia de argint la categoria 65 kg, după o finală dramatică în fața adversarei din Rusia, Mariia Kuznetsova.

În urma unor criterii de departajare, Anghel Alexandra Nicoleta a obținut  o clasare pe locul 4, în limita categoriei de 72 kg.

Sportivele sunt antrenate de Nikolay Stoianov și Șerban Mumjiev.

La masculin, luptătorii români de greco-romane au obținut 3 medalii de argint: Florin Tița (55 kg), Răzvan Arnăutu (60 kg) și Leonard Berei (130 kg).

Ultimul sportiv care va intra să lupte pentru culorile României la această ediție a Campionatului European U23 este Costel Tarcoci, Lupte Libere, categoria 61 de kilograme. Tot azi avem două meciuri în recalificari pentru accederea în finalele mici: Kovacs Razvan (57 kg) întalnește un adversar din Azerbaijan iar Coman Stefan (65 kg) luptă cu un sportiv din Ungaria.

Urmărește-ne pe Facebook:

ce u23 novi sadIncza KrisztalupteȘeicariu Suzanna