Lupte greco-romane: Dinamovistul Nicu Ojog a obtinut medalia de argint la Campionatele Mondiale de seniori U23 disputate la Bucuresti

Sportivul Nicu Samuel Ojog, legitimat la CS Dinamo Bucuresti, a obtinut ieri medalia de argint la Campionatele Mondiale de lupte greco-romane destinate seniorilor U23, competitie ce se desfasoara zilele acestea la Bucuresti.

Luptătorul dinamovist a cedat la limită în finala categoriei 82 kg (greco-romane), în fața georgianul Gela Bolkvadze. Ojog a condus cu 3-0 și 3-1, dar cu 35 de secunde înainte de final a fost pus în parter, unde adversarul său a reușit un procedeu de 2 puncte. La 3-3, georgianul a câștigat aurul deoarece a punctat ultimul.

Originar din Bacău, Nicu Ojog are numai 19 ani. El este antrenat la club de Sandu Marian, Florentin Vasilescu și Valentin Vizante.

Traseul lui Nicu Ojog: turul 1 – victorie prin tuș cu americanul Carter Nielsen; turul 2 – victorie prin superioritate cu Gegham Torgomyan (Armenia); sferturi de finală – victorie la puncte (6-0) cu Mahdi Asgar Ebrahimi (Iran); semifinale – victorie prin superioritate cu Ahmed Hassan Aly Mahmoud Ahmed (Egipt).

Urmarește-ne pe Facebook:

Campionatele Mondiale de lupte greco-romanelupte greco-romanenicu ojog