Lupte: Ana Andreea Beatrice, prima medalie în probele feminine la CE U23, de la Novi Sad

După trei medalii obținute de luptătorii români la Campionatul European U23 de la Novi Sad, în probele de 55, 60 și 130 kg, a venit și rândul fetelor să urce pe podiumul european.

Ana Andreea Beatrice este prima sportivă româncă care deschide seria de medalii la feminin la CE U 23, de la Novi Sad. Luptătoarea s-a impus în finala mică, la categoria 55 kg, și a obținut medalia de bronz. Ana Andreea Beatrice a trecut de sportiva din Germania, Ellen Riesterer, cu scorul de 4-2.

Medalia de aur a fost disputată de sportivele din Rusia, Viktoriia Vaulina,  și Turcia, Eda Tekin. Scorul partidei a fost de 7-2 pentru rusoaică.

Veștile bune de la Novi Sad nu se opresc aici. Vineri 8 martie alte două sportive din România vor participa în finalele pentru titlu european: Incze Kriszta la categoria de 65 kg și Anghel Alexandra la categoria de 72 kg.

Kriszta Tunde Incze o va întâlni în finală pe sportiva din Rusia – Mariia Kuznetsova, în timp ce Alexandra Nicoleta Anghel se va lupta cu Anastasiya Zimiankova din Belarus.

Urmărește-ne pe Facebook:

ana andreea beatricece u23 novi sadlupte