Horațiu Pașca sare la gâtul contestatarilor: ”Declarații de tip neocomunist”

Horațiu Pașca, declarații acide la revenirea în țară. Secundul lui Martin Ambros însoțise lotul B al naţionalei de handbal feminin la un turneu amical în Polonia.

Două victorii şi o înfrângere este bilanţul României la Gdansk.

Lotul B al României a participat, între 22-24 martie, la un turneu amical la Gdansk (Polonia), unde a înregistat următoarele rezultate: 22-26 cu Spania B, 33-16 cu Finlanda A şi 26-25 cu Polonia B.

„E o generaţie care încet, încet a învăţat, a ales să gândească liber, e o generaţie care a ales să crească frumos şi în condiţiile în care vom scăpa şi de ultimele frici care ne mai blochează încă mintea, fetele astea vor putea obţine rezultate importante pentru tot sportul românesc”, spune tehnicianul Horaţiu Paşca.

Înfrângeri pe linie pentru România A la turneul Golden League

Naționala condusă de Martin Ambros a fost criticată dur de oamenii din handbal după cele trei înfrângeri suferite la turneul din Franţa.

Întrebat dacă l-au speriat rezultatele lotului A, Pașca a răspuns: „Cu siguranţă că nu. Am mai văzut ceva declaraţii ale unor tovarăşi de breaslă de tip neocomunist. Cred că toate declaraţiile astea provin din nişte temeri că scapă de sub control”, a declarat secundul lui Ambros Martin.

Rezultatele nationalei A: România – Franţa 18-28, România – Norvegia 27-31, România – Danemarca 23-36.

Urmărește-ne pe Facebook:

handbalhandbal femininhoratiu pascanationala de handbal