Herbert Muller o dă de gol pe Cristina Neagu: ”Va alege între aceste două echipe”

Cristina Neagu refuză să semneze prelungirea contractului cu CSM București, după ce Gabriela Firea a anunțat că Primăria Capitalei nu are bani pentru măririle salariale avansate de cea mai bună handbalistă a lumii.

Herbert Muller, antrenorul lui Thuringer, a făcut o dezvăluire involuntară în momentul în care a fost întrebat dacă o vede pe Cristina Neagu plecată de la CSM București.

„Eu sper să nu se ducă la Brest. Ar fi păcat. Cris e o piesă foarte importantă în planurile fiecărui antrenor. Nu e jucătoare mai bună ca ea. Am auzit că are o ofertă foarte bună de la Brest. Nu cred că se duce la Gyor. Se va decide între Brest şi Bucureşti. Sper să rămână în ţară ca de aia a venit şi sper să ajute Bucureştiul să câştige Liga Campionilor”, a declarat Muller la sosirea în ţară pentru Telekom Sport.

CSM București i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului

Oficialii clubului CSM București anunțase printr-un comunicat că își doresc ca cea mai bună handbalistă a lumii să rămână la echipă, menționând că i-au și înaintat o ofertă. Una pe care handbalista pare dispusă să o decline.

“Primăria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, făcea în urmă cu aproape doi ani eforturi uriaşe pentru a o readuce în ţară pe Cristina Neagu. Din respect pentru fanii echipei noastre şi pentru cei ai handbalului românesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu să rămână în România, la CSM Bucureşti.

La solicitatea sportivei şi a agentului său, în dorinţa de a continua împreună, CSM Bucureşti i-a făcut în aceste zile o contraofertă Cristinei Neagu şi aşteaptă acum decizia jucătoarei”, se arăta în comunicatul CSM Bucureşti.

17500 de euro este salariul lunar încasat de Cristina Neagu de la CSM București. Jucătoarea a cerut o mărire salarială de până la 20-21000 de euro, conform spuselor primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Urmărește-ne pe Facebook:

cristina neagucsm bucurestihandbalneagu