Handbal: Râmnicu Vâlcea a pierdut meciul cu Brest din Liga Campionilor. Poli Timișoara și HC Dobrogea Sud Constanța au ratat calificarea în turul al treilea din Cupa EHF

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a disputat sâmbătă, 12 octombrie, a doua partidă din Grupa C a Ligii Campionilor. Handbalistele conduse de Florentin Pera au pierdut, scor 37-24, pe terenul formației franceze Brest Bretagne Handball.

Cele mai multe goluri pentru SCM Râmnicu Vâlcea au fost marcate de : Norgaard Osterballe – 9, în timp ce de la Brest s-au remarcat Niakate și Pop-Lazic cu câte 6 goluri fiecare

Brest Bretagne Handball – SCM Râmnicu Vâlcea 37-24(22-9)

Pentru SCM Râmnicu Vâlcea au marcat: Norgaard Osterballe – 9g, Elghaoui – 4g, Badea – 2g, Da Silva Vieira – 2g, Fernandez Fraga – 2g, Gligko – 2g, Gonzalez Alvarez -2g, Lopez Herrero – 1g.

În primul meci din grupa D, campioana României a învins, pe teren propriu, formaţia germană SG BBM Bietigheim, cu scorul de 34-27 (20-18).

Următorul meci al echipei SCM Râmnicu Vâlcea în Grupa C a Ligii Campionilor Delo ca avea loc în data de 19 octombrie pe terenul formației Buducnost din Muntenegru.

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Tot sâmbătă, 12 octombrie 2019, echipele de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța și SCM Politehnica Timișoara au ratat calificarea în turul al treilea la Cupei EHF.

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanţa a ratat sâmbătă, în deplasare, calificarea în turul al treilea al Cupei EHF, deşi a învins formaţia ungară Csurgok KK, cu scorul de 21-19 (9-9), în manşa a doua din turul secund al competiţiei.

În manşa tur, HCDS a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 22-24 (9-12), însă la scorul general de 43-43, echipa ungară merge mai departe, pentru că a marcat mai multe goluri în deplasare în manşa tur.

Echipa de handbal masculin Politehnica Timişoara a ratat sâmbătă, în deplasare, calificarea în turul al treilea al Cupei EHF, după ce a fost învinsă de formaţia elenă Olympiacos, cu scorul de 29-26 (13-15), în manşa a doua din turul secund al competiţiei.

În manşa tur, Poli Timişoara s-a impus cu scorul de 31-29 (14-15), diferenţă insuficientă însă pentru calificarea mai departe. Olympiacos merge mai departe cu 58-57 la general.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

cupa ehfhandbalhandbal femininhandbal masculinHC Dobrogea Sud ConstanțaLiga Campionilor la handbal femininscm politehnica timisoarascm ramnicu valcea