Handbal masculin: Selecționerul Manuel Montoya a stabilit lotul de jucători pentru partidele cu Portugalia și Franța | CSM București trimite patru jucători la lot

Selecționerul echipei naționale de handbal masculin a României, Manuel Montoya, a stabilit lotul de 19 jucători care vor participa la jocurile de calificare cu Portugalia si Franta, din perioada 21-29.10.2018, in vederea participarii la Turneul Final al CE 2020.

Naționala masculină a României își va începe campania de calificare la Campionatul European din 2020 cu patru jucători legitimați la CSM București în lot. Vlad Rotaru, Robert Militaru, Chike Onyejekwe și Ionuț Ramba se află pe lista de 19 jucători a selecționerului Manuel Montoya pentru prima sa acțiune oficială, reunirea lotului fiind programată pe 21 octombrie.

CSM București este lider în Liga Zimbrilor, după 6 etape având 5 victorii și un egal, dar și un total de 16 puncte.

Primul meci al echipei naționale de handbal masculin a României va avea loc în deplasare în data de 24 octombrie, atunci când ”tricolorii” vor întâlni Portugalia, urmând ca patru zile mai târziu, la Cluj-Napoca, România să primească vizita campioanei en-titre, Franța.

Lotul convocat de Manuel Montoya:
Portari: Mihai Popescu (Saint Raphael), Tudor Stănescu (CSA Steaua București)
Extreme stânga: Alin Roșu (CSA Steaua București), Chike Onyejekwe (CSM București)
Interi stânga: Gabriel Burlacu (CSU Suceava), Ionuț Ramba (CSM București), Dan Racoțea (Wisla Plock), Robert Militaru (CSM București), Viorel Fotache (AHC Dunărea Călărași)
Centri: Alexandru Csepreghi (CS Minaur Baia Mare), Cristi Fenici (Poli Timișoara), Călin Căbuț (CS Minaur Baia Mare)
Interi dreapta: Demis Grigoraș (Tatabanya), Marius Sadoveac (Poli Timișoara), Javier Humet (CSA Steaua București)
Extreme dreapta: Valentin Ghionea (Sporting CP), Gabriel Bujor (AHC Dunărea Călărași)
Pivoți: Vlad Rotaru (CSM București), Andras Szasz (Dinamo București).

Urmărește-ne pe Facebook:

Echipa Nationala de handbal masculin a Romanieihandbalhandbal masculin