Handbal masculin: România întâlnește Franța în primul meci din preliminariile pentru Campionatul European de Handbal Masculin din 2020

Echipa națională de handbal masculin a Rămâniei va disputa în data de 28 octombrie 2018 primul meci din Preliminariile pentru Campionatul European de Handbal Masculin din 2020. ”Tricolorii” vor disputa primul meci pe teren propriu în compania naționalei din Franța.

Partida dintre România și Franța se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cu începere de la ora 18:00, și va fi transmisă în direct la TVR 1 și TVR HD.

Elevii lui Manuel Montoya, noul selecționer al României, contează pe sprijinul publicului și așteaptă pe toți iubitorii de handbal să transforme Sala Polivalentă din Cluj într-un mare tricolor.

Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Bilete.ro, la casierie Sălii Polivalente și pe site-ul www.frh.ro/bilete.

Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de intrare gratuită și vor ocupa același scaun cu adultul însoțitor.

De asemenea, persoanele cu dizabilități care doresc să participe la acest meci sunt rugate să contacteze Federația Română de Handbal pe emailul comunicare@frh.ro, în care să specifice numele, datele de contact (email, număr de telefon) și datele de contact ale însoțitorului, dacă acest lucru este necesar, până la data de 21 octombrie.

Urmărește-ne pe Facebook:

Echipa Nationala de handbal masculin a Romanieihandbalhandbal masculin