Handbal masculin: Jocurile din runda a 5-a a Velux Champions League vor fi deschise simbolic de câte o fetiță | Dinamo primește vizita formației Wisla Plock

Echipa de handbal masculin CS Dinamo București va disputa duminică, 14 octombrie, a cincea partidă din Grupa D a Ligii Campionilor, meci programat a se juca de la ora 21:00 în Sala Dinamo.

Alb-roșii din Ștefan cel Mare vor primi vizita formației poloneze Orlen Wisla Plock. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport și Digi Sport.

După patru etape, CS Dinamo București ocupă poziția a doua în Grupa D, cu 6 puncte, la egalitate cu adversara de duminică. Dinamoviștii s-au impus în trei din cele patru partide jucate până în prezent:
Abanca Ademar Leon – Dinamo București 31-28
Dinamo București – Elverum Handball 26-24
Dinamo București – Wacker Thun 35-34
Riihimaen Cocks – Dinamo București 31-32

Partida de duminică va avea un început special, deoarece meciul va fi deschis simbolic de o fetiță, deoarece VELUX Champions League  la handbal se alătură partenerului pe linie de caritate – Plan Internațional în campania mondială prin care se atrage atenția asupra faptului că, adesea, fetele nu au aceleași șanse ca băieții.

”Joi, 11 octombrie, întreaga lume sărbătorește Ziua Internațională a Fetelor (International Day of the Girl Child). În această zi specială, Plan International, partenerul pe linie de caritate al VELUX Champions League la handbal, va atrage atenția printr-o campanie mondială asupra faptului că, adesea, fetele nu au aceleași șanse ca băieții.

Liga Campionilor și cluburile care participă în această competiție selectă se alătură acestei campanii. Astfel, câte o fetiță va deschide simbolic jocurile din runda a 5-a a VELUX Champions League, inclusiv jocul pe care Dinamo îl va susține duminică, 14 octombrie, cu Wisla Plock în Sala Dinamo.

De asemenea, în această etapă, cercul de la centrul terenului, branduit cu sigla Plan International, va deveni roz, o culoare cu valoare de simbol.”

Înaintea meciului de duminică, echipa dinamovistă a reușit să se impună pe teren propriu în fața celor de  la CSM Bacău la o diferență de 8 goluri, în confruntarea ce a contat pentru etapa a 6-a a Ligii Zimbrilor.

CS Dinamo București – CSM Bacău 36-28(20-9)

Dinamo: Grigoraș, Constantinescu – Bannour 6, Negru 5, Mousavi 5, Zulfic 4, Alouini 3, Komogorov 3, Acatrinei 3, Șandru 2, Kuduz 2, Gavriloaia 2, Savenco 1, Descat, Szasz, Dima.

De la Bacău, principalii marcatori au fost M. Cotinghiu 6, Târîță 6, Iordachi 5.

Dinamo are 13 puncte după șase etape, în timp ce Bacăul a acumulat 3 puncte.

Urmărește-ne pe Facebook:

CS Dinamo București handbalhandbalhandbal masculinvelux ehf champions league