Handbal masculin: HC Dobrogea Sud o învinge pe Dinamo și câștigă Supercupa României

Astăzi, în sala Polivalentă din București, s-a disputat Supercupa României între CS Dinamo București și HC Dobrogea Sud Constanța, meci încheiat cu victoria constănțenilor, scor 28-27 (13-10).

Debutul de meci a fost unul foarte echilibrat și tensionat. După primul gol marcat de echipa din Constanța în minutul 1, nu s-a mai marcat vreme de patru minute. Campionii reușind să înscrie pentru prima oară în partidă în minutul 5. S-a mers cap la cap până în minutul 13, când tabela arăta 5-5. Șase minute mai târziu Dobrogea conducea cu 8-5 și se desprindea pentru prima oară pe tabelă. Handbaliștii antrenați de Eliodor Voica au alergat după egalare dar constănțenii au ținut foarte bine de scor și au intrat în avantaj la pauză 13-10.

În partea a doua Dinamo a marcat prima și asta a mai animat un pic atmosfera din sala Polivalentă din București, care era populată în mare parte de fani dinamoviști. Dar până în minutul 47, cei care au marcat mai mult au fost tot constănțenii (22-17, min. 47). După minutul 47, mânați de încurajările venite de la tehnicianul dinamovist, câinii au crescut intensitatea duelurilor și au fost mai incisivi în atac, ceea ce le-a permis să se apropie la un singur gol de constănțeni când mai erau 50 de secunde de joc, 26-27. Fiecare echipă a mai înscris câte un gol până la finalul partidei, meciul încheindu-se cu victoria echipei HC Dobrogea Sud Constanța, scor 28-27.

Marcatori:
CS Dinamo București: Irimus, Grigoraș – S. Esteki 9, Descat 4, Komogorov 3, Mousavi 3, Mironescu 2, Boskovic 1, Gavriloaia 1, Sandru 1, Savenco 1, Gayduchenko 1, Bera 1, A. Esteki, Mocanu.

HC Dobrogea Sud Constanța: Crnoglavac 7, Cutura 6, Vujovic 5, Ignat 3, Buricea 3, Nikolic 2, Mladenovic 1, Malinovic.

cs dinamo bucurestiCS Dinamo București handbalHC Dobrogea Sud ConstanțaSupercupa României