Handbal masculin: Dinamo a obținut prima victorie în Liga Campionilor

Echipa de handbal masculin CS Dinamo București a obținut miercuri, 18 septembrie, prima victorie din Grupa D a Ligii Campionilor. Alb-roșii s-au impus pe teren propriu, scor 28-25(13-10), în fața formației suedeze IFK Kristianstad.

Am întâlnit astăzi o echipă competitivă, se vede că vine din grupele principale. A fost un travaliu foarte mare al nostru pentru această victorie, 60 de minute cu efort maximal. Cu un joc spectaculos, atât pe faza de apărare, cu un Saed în zi de graţie, dar şi un atac în mare viteză cu reuşite frumoase” a spus Constantin Ştefan, antrenorul echipei dinamoviste

CS Dinamo București: IFK Kristianstad 28-25(13-10)

Pentru Dinamo au marcat: Asoltanei – 6 goluri, Alouini – 5 goluri, Bannour – 4 goluri, Gavriloaia – 4 goluri, Nantes Campos – 4 goluri, Kuduz – 3 goluri, Mamdouh Ashe Shebib – 2 goluri.

La Kristianstad, Halen a marcat cele mai multe goluri, 5, urmat de Chrintz și Gudmundsson cu câte 4 goluri fiecare.

În prima etapă a grupei, Dinamo Bucureşti a remizat, în deplasare, cu formaţia elveţiană Kadetten Schaffhausen, scor 28-28 (14-15).

În etapa a 3-a a Grupei D, CS Dinamo Bucureşti va evolua tot pe teren propriu, în 25 septembrie, cu danezii de la GOG. Partida va începe la ora 19:00.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

CS Dinamo București handbaldinamo handbalhandbalhandbal masculinIFK Kristianstadliga campionilor handbal