Handbal masculin: Dinamo a debutat in noul sezon al Ligii Campionilor

Handbaliștii de la Dinamo au debutat în noul sezon al Ligii Campionilor cu un egal obținut în Elveția, cu Kadetten Schaffhausen.

Meciul a fost în mare parte echilibrat și a avut un final pe muchie de cuțit în care Dinamo putea câștiga, dar la fel de bine putea pierde. ”Egalul este echitabil”, a declarat la conferința de presă antrenorul Sebastian Bota.

Bannour și Kuduz, ambii cu câte 5 goluri, au fost principalii marcatori ai campioanei României în Elveția. Heidarirad a marcat un gol și a avut cel puțin 10 parade reușite. Shebib (2 goluri) și-a făcut debutul în alb-roșu.

Liga Campionilor, Grupa D (etapa 1):

Kadetten Schaffhausen – Dinamo 28-28 (14-15)

Stafful tehnic a mizat la începutul meciului pe o formulă deja rodată: Alouini, Bannour și Kuduz – la 9 metri, Asoltanei și Gavriloaia – extreme, Mousavi – pivot. În apărare, centrul a fost asigurat de Savenco și Mousavi. Pe teren au mai intrat în diferite formule și Shebib, Nantes Campos, Negru și Vujic.

Kadetten: Pilipovic, Biosca Garcia – L. Maros 6, Sesum 6, Csaszar 4, Kuttel 4, Frimmel 3, Romdhane 2, Beljanski 1, Herburger 1, Schopper 1, F. Maros, Gerbi, Montoro Cabello, Schelker, Tominec. Antrenor: Werner Bosch.

Dinamo: Heidarirad 1 gol, Missaoui, Lazăr – Bannour 5, Kuduz 5, Alouini 4, Mousavi 4, Gavriloaia 3, Shebib 2, Asoltanei 1, Negru 1, Savenco 1, Vujic 1, Hossu, Nantes Campos, Zulfic. Antrenori: Ștefan Constantin, Sebastian Bota

dinamo handbalhandbalhandbal masculinliga campionilor handbal