Handbal masculin: CSM Bucuresti se desparte de Allahkaram Esteki

Handbalistul iranian în vârstă de 31 de ani se desparte de echipa noastră în această pauză competițională.

Aventura lui Allahkaram Esteki la CSM București este la final, după o decizie luată de comun acord cu șefii echipei de handbal.

Esteki a venit la formația ”tigrilor” în 2018, de la campioana Dinamo. Într-un sezon și jumătate petrecut la CSM București, jucătorul care a evoluat atât pe postul de centru, cât și de inter dreapta, a cucerit Cupa Challenge – primul trofeu european pentru secția de handbal a clubului nostru.

”Am făcut parte din echipa CSM București și a fost o experiență unică și plăcută. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și m-au ajutat. CSM este o echipă extraordinară și profesionistă, le sunt recunoscător tuturor pentru perioada petrecută la acest club. Din motive personale a trebuit să încheiem această colaborare. Le doresc mult succes în continuare colegilor mei din echipă” – a fost mesajul iranianului Allahkaram Esteki pentru foștii coechipieri și pentru fanii ”tigrilor”.

CSM București îi mulțumește handbalistului pentru tot efortul, munca, spiritul de echipă și determinarea pe care le-a demonstrat și îi urează multă baftă mai departe în carieră!

Allahkaram Estekicsm bucuresti handbalhandbalhandbal romania