Handbal masculin: CS Dinamo Bucuresti, victorie clara cu CSM Focsani

Handbaliștii de la Dinamo au debutat duminică în Grupa B din play-off, cu un joc pe teren propriu în care au întâlnit ambițioasa echipă CSM Focșani. Campionii au obținut la final o victorie clară, la șapte goluri diferență, care îi menține pe primul loc, cu 9 puncte. La finele play-offului, câștigătoarea grupei se califică în finala campionatului.

Dinamo s-a desprins un pic mai greu în meciul de duminică, pentru ca Focșaniul a avut un portar inspirat in primele 20 de minute (Tevzadze). Cu o apărare bună, asigurată și de portarul Saeid Heidarirad (a înscris din nou din poartă în poartă), Dinamo s-a desprins încet-încet. De la două goluri la pauză, în partea a doua s-a ajuns la o diferență maximă de opt goluri (23-15, min. 49).

Dinamo: Heidarirad 1 gol, Missaoui – Alouini 7, Bannour 5, Gavriloaia 5, Negru 5, Komogorov 3, Zulfic 2, Szasz 1, Savenco, Șandru, Descat, Dima, Kuduz, Acatrinei, Mousavi. Pentru CSM Focșani au înscris: Miroiu 4, Hrimiuc 4, Mocanu 3, Rață 3, Sladic 3, Țuțu 2, Ragea 1, Moisa 1, Hagiu 1.

În celălalt meci al grupei, Potaissa Turda – Steaua 36-30.

Clasament grupă: 1. Dinamo 9p, 2. Potaissa Turda 7p, 3. Steaua 2p, 4. CSM Focșani 0p.
În etapa următoare, Dinamo va juca pe teren propriu cu Potaissa Turda, pe 18 aprilie, ora 17:30.

Urmarește-ne pe Facebook:

cs dinamo handbalhandbalhandbal masculin