Handbal masculin: Campioana României, CS Dinamo București, și-a reluat pregătirea

Campionii României la handbal masculin și-au început pregătirile pentru noul sezon competițional, la Sala Polivalentă din Complexul Sportiv Dinamo.

Eliodor Voica și Sebastian Bota au deocamdată sub comandă 18 jucători, dar este posibil să mai sosească un inter dreapta, după cum informează CS Dinamo pe site-ul oficial.

Cei șapte jucători pe care Dinamo i-a transferat până acum, s-au prezentat și ei la pregătiri. Toate mișcările făcute de reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare, pe piața transferurilor, anul acesta, demonstrează că CS Dinamo țintește un nou titlu în Liga națională de handbal masculin și cu siguranță, un parcurs mai bun în EHF Champions League.

După o perioadă de pregătire la București, Dinamo va evolua într-un turneu de pregătire, cu participare internațională, la Turda, între 10 și 12 august. Vor fi prezente șase echipei: Potaissa Turda, Dinamo, AHC Dunărea Călărași, Minaur Baia Mare, OCI Lions și Balmazujvaros KK, împărțite în două grupe de câte trei.

După turneul de la Turda, dinamoviștii vor pleca la Brest, în Belarus, pentru un al doilea turneu de pregătire, unde vor întâlni: Meshkov Brest (Belarus), Saint Raphael (Franța), Dinamo București și Riihimaki Cocks (Finlanda).

Sezonul competițional va debuta pe 27 august, odată cu Supercupa României: Dinamo – HC Dobrogea Sud Constanța. O săptămână mai târziu, roș-albii vor bifa prima etapă din Liga Națională, în deplasare la Făgăraș.

Lotul echipei Dinamo pentru sezonul 2017-2018

Ionuț Irimuș – portar
Saeid Heydari – portar (Iran), nou venit
Ștefan Grigoraș – portar
Alexandru Asoltanei – extremă stânga
Hugo Descat – extremă stânga (Franța), nou venit
Daniel Bera – extremă stânga
Sajad Esteki – inter stânga
Milan Sajin – inter stânga (Serbia/Qatar), nou venit
Vitalij Komogorov – inter stânga (Rusia), nou venit
Ciprian Șandru – centru
Vadym Gayduchenko – centru (Belarus), nou venit
Novak Boskovic – inter dreapta (Serbia), nou venit
Allahkaram Esteki – universal la linia de 9 metri
Liviu Mironescu – extremă dreapta
Răzvan Gavriloaia – extremă dreapta, nou venit
Alireza Mousavi – pivot
Marius Mocanu – pivot
Dan Savenco – pivot

cs dinamocs dinamo bucurestics dinamo handbalhandbal