Handbal la superlativ în weekend la Ploiești | Cupa României la handbal feminin își desemnează câștigătoarea

În weekend-ul 31 martie – 1 aprilie, la Ploiești, în Sala Sporturilor “Olimpia”, se va desfașura Turneul Final Four al Cupei României Fan Courier la handbal feminin, la capătul căruia se va stabili noua campioană a României.

Își dau “extemporalul” patru echipe: CSM București (campioana en-titre), HCM Râmnicu Vâlcea, HC Dunărea Brăila și CSM Roman, iar formația care va reuși două victorii va ridica deasupra capului Cupa României.

Se anunță handbal electrizant la Ploiești în semifinalele și finalele Cupei României Fan Courier – 2018, iar primele care dau startul confruntărilor sunt formațiile HCM Râmnicu Valcea și HC Dunărea Brăila, cu începere de la ora 15:00. A doua semifinală a competiției le va aduce față în față pe CSM București și CSM Roman, de la ora 18:00.

”Câștigarea Cupei e unul din obiective, ne dorim să o câștigăm și într-adevăr este o oportunitate pentru noi de a ne testa și a ne pune la punct pentru ceea ce urmează pentru dubla cu Metz”, a declarat Paula Ungureanu pentru Telekom Sport.

Cei care nu pot ajunge la Ploiești pentru a le susține pe fete, o pot face din fața televizoarelor, meciurile urmând a fi transmise în direct la Telekom Sport și Digi Sport.

Programul Turneului Final Four al Cupei României la handbal feminin arată astfel:
Sâmbătă, 31 martie
15:00 HCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila
18:00 CSM București – CSM Roman
Duminică, 1 aprilie
13:00 Finala mică
16:00 Finala mare

Deținătoarea trofeului este CSM București. În funcție de rezultatul celor două semifinale și de configurația clasamentului din Liga Florilor la finalul sezonului, finalista competiției ar putea juca în ediția următoare a Cupei EHF.

Federația Română de Handbal a pus în vânzare biletele pentru turneul final-four al Cupei României FAN Courier la handbal feminin. Biletele pot fi achiziționate online, din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio, Relay și Germanos), pe www.frh.ro/bilete sau în zilele meciurilor de la casa de bilete a Sălii.

Biletele costă 10 lei/zi, iar un abonament pentru tot turneul este doar 15 lei.

Personale cu dizabilitați care își doresc să participe la eveniment sunt rugate să contacteze federația astfel: pe emailul comunicare@frh.ro, în care să specifice numele, datele de contact (email, număr de telefon) și datele de contact ale însoțitorului, dacă acest lucru este necesar.

Urmărește-ne pe Facebook:

csm bucuresticsm romancupa romaniei fan courier la handbal femininhandbalhandbal femininHC Dunărea BrăilaHCM Râmnicu Vâlcea