Handbal feminin: Vino sa le sustii pe fetele de la SCM Craiova | Daca nu ai prins bilet, esti asteptat pe explanada Salii Polivalente sau pe stadionul Ion Oblemenco pentru a urmari evolutia handbalistelor de la SCM Craiova in semifinalele Cupei EHF alaturi de alte mii de suporteri

Sambata – 14 aprilie echipa SCM Craiova poate scrie istorie in handbalul feminin oltean prin prima calificare a unei formatii din Banie intr-o finala de cupa europeana. Formatia antrenata de George Burcea va lupta in mansa retur a semifinalelor Cupei EHF contra formatiei Kastamonu Belediyesi GSK, din Turcia.

Dupa ce s-au impus in tur, in meciul disputat in Turcia, la o diferenta de un gol, handbalistele craiovene promit ca vor da totul pe teren si conteaza pe sustinerea publicului oltean pentru obtinerea calificarii in Faza Finala a Cupei EHF.

Meciul este sambata – 14 aprilie la Sala Polivalenta din Craiova, cu incepere de la ora 18:00, si in direct la Digi Sport.

Cum interesul pentru acest meci este unul urias, astfel incat bilete puse in vanzare s-au epuizat in mai putin de 2 ore, inca de marti – 10 aprilie, municipalitatea craioveana vine in sprijinul iubitorilor de handbal cu ocazia acestui meci si instaleaza pe esplanada Salii Polivalente un ecran gigant unde sunt asteptati cat mai multi craioveni.

CITEȘTE ȘI:
• Handbal feminin: Biletele pentru meciul dintre Craiova și Kastamonu s-au epuizat în câteva ore | Cristina Zamfir Florianu: ” Mă bucur că fanii ne vor fi alături şi ne vor susţine”

“Primăria Municipiului Craiova anunță iubitorii sportului craiovean și ai handbalului că sâmbătă, 14.04.2018, începând cu ora 16.30, sunt așteptați în număr cât mai mare pe esplanda Sălii Polivalente, intrarea dinspre benzinărie, pentru a fi alături de fetele de la SCM Craiova în meciul retur din semifinala Cupei EHF la handbal feminin, contra echipei Kastamonu Belediyesi GSK din Turcia, partidă decisivă pentru calificarea în ultimul act al competiției.
Suporterii sunt așteptați cu un ecran gigant pe care se va transmite în direct meciul, DJ, fan corner, face painting, material promoționale și multe alte surprize.”

Sorin MANDA, administrator public Primăria Craiova: “Este o bucurie că toate biletele s-au vândut în mai puţin de două ore, ne-am aşteptat la acest lucru. S-au vândut 3.800 de bilete şi probabil au mai fost 3.000 de cereri de bilete. Noi o să organizăm pe Esplanada Sălii Polivalente un eveniment pentru cei care nu au găsit bilete. Trebuie să ne bucurăm împreună, echipa este oraşului, a suporterilor şi trebuie să fie alături de fete. Vor fi şi zone de food, Fun Zone, copiii vor fi pictaţi de faţă, se va putea juca şi handbal, vor fi şi porţi, şi, probabil, fetele, împreună cu domnul Burcea vor găsi un moment să vină să salute şi spectatorii, care stau afară. Pentru acest meci se vor găsi materiale promoţionale cu însemnele clubului, pentru ca suporterii să rămână cu o amintire.”

Si acest lucru nu este tot, cei care au bilete la meciul de fotbal dintre CS U Craiova si Poli Iasi sunt asteptati in incinta Stadionului “Ion Oblemenco” cu incepere de la ora 17:30 pentru a urmari meciul pe cele mai mari ecrane din tara.

Bănia retrăiește astfel un nou moment istoric, primul de asemenea anvergură după semifinala Universității Craiova din Cupa UEFA, la fotbal, din anul 1983 contra portughezilor de la Benficăi Lisabona.

Inaintea partidei de sambata atat jucatoarele cat si antrenorul se arata increzatori in sansele echipei SCM Craiova si isi doresc sa faca un meci bun si sa ofere un spectacol handbalistic tuturor suporterilor.

Ana Maria ŢICU, jucătoare S.C.M. Craiova:Va fi un meci foarte greu. Chiar dacă am câştigat în Turcia la un gol diferenţă, trebuie să facem tot posibilul să ne impunem şi la Craiova la cât mai multe goluri diferenţă. Avem o şansă foarte mare să ne calificăm în finala Cupei E.H.F. şi nu trebuie să dăm cu piciorul acestei ocazii. Ne dorim să facem un meci bun, să oferim un spectacol handbalistic în Sala Polivalentă. Le mulţumim tuturor suporterilor, celor care vor veni la meci şi sper ca spectatorii să ne încurajeze din primul minut, până la final. Simţim o presiune, avem emoţii, dar noi ştim că trebuie să jucăm cât mai bine. Nu cred că adversarele ne pot surprinde, ci sunt convinsă că noi le vom surprinde când vor vedea ce public avem. ”

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova: “Foarte important va fi ceea ce vom realiza pe teren. Trebuie să remediem momentele mai puţin bune de la Kastamonu, când ne-au condus la cinci goluri, şi în acest meci să fim mult mai atenţi. Cred că am dovedit din luna ianuarie că ştim să abordăm momentele importante, finalurile de meci. Am arătat dârzenie şi am arătat în faţa unor adversari extrem de valoroşi că nu ne dăm bătuţi. Kastamonu este o echipă care va lupta până la final şi de aceea spun că trebuie să abordăm partida extrem de inteligent. Aş vrea să le mulţumesc partenerilor noştri care ne-au ajutat în această perioadă, suporterilor şi, nu în ultimul rând, autorităţilor, care în ultimii şapte ani, de când am venit eu la acest club, au avut grijă de această secţie, de acest club, au investit constant. Poate vom avea posibilitatea să ducem o secţie a clubului nostru într-o finală europeană.”

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfhandbalhandbal femininscm craiova - Kastamonu Belediyesi GSKscm craiova handbal