Handbal feminin: Spectacol handbalistic garantat în meciul dintre SCM Craiova și CSM București în Supercupa României

Duminică, 3 septembrie 2017, cu începere de la ora 20:00 și în direct la TVR 2 se va disputa unul dintre cele mai așteptate meciuri ale începutului de toamnă din handbalul feminin românesc, Supercupa României dintre Campioana en-titre CSM București și ocupanta locului 2 în Cupa României SCM Craiova.

Jucătoarele alb-albastre promit că partida din Sala Polivalentă din București va fi un adevărat spectacol handbalistic și chiar dacă au în față cea mai bună echipă a României își doresc să facă o partidă bună și să își joace șansa.

”Întâlnim o echipă puternică, motivată, cu obiective diferite faţă de noi. Însă vom încerca să evoluăm cât mai bine şi dacă va şansa de partea noastră vom fi extrem de fericiţi.”

Prezente într-o conferință de presă 2 dintre jucătoarele de bază ale SCM Craiova și antrenorul echipei au prefațat partida din Supercupa României:

Cristina FLORIANU, jucătoare S.C.M. Craiova:Nu cred că trebuie să spun prea multe despre echipa din Bucureşti. Ştie toată lumea ce pretenţii are. Ne dorim să facem o partidă cât mai bună, iar la finalul meciului să ieşim cu fruntea sus şi să fie un spectacol handbalistic cât mai frumos. Domnul profesor a avut un mare merit în venirea mea la Craiova, dar mi-am dat seama că sunt la un club serios, care îşi doreşte performanţă şi acesta este motivul pentru care am rămas la Craiova. Le mulţumesc tuturor celor care susţin această echipă.”

Yulyia DUMANSKA, jucătoare S.C.M. Craiova:“Va fi un meci foarte greu, însă ne pregătim cât mai bine şi sper să facem un joc bun. Trebuie să fim unite, să dăm totul pe teren şi sper să îmi ajut fetele din apărare. Orice sportiv îşi doreşte să câştige un trofeu, însă vom vedea pe teren ce va fi.”

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:“Nu prea am avut multe şanse să dezbatem un trofeu, este a doua oară când se întâmplă acest lucru. Întâlnim o echipă puternică, motivată, cu obiective diferite faţă de noi. Însă vom încerca să evoluăm cât mai bine şi dacă va şansa de partea noastră vom fi extrem de fericiţi. În caz contrar ne vom focusa pe meciurile din campionat. Consider că arătăm mai bine ca anul trecut şi sunt convins că vom fi pe podium.”

csm bucurestihandbalhandbal femininscm craiovascm craiova handbalSupercupa României