Handbal feminin: SCM Craiova scrie istorie în handbalul oltean, s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale Cupei EHF

Echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF după ce s-a impus în ultima manșă a Grupei A pe terenul formației daneze – Randers HK. Echipa din Bănie a trecut de echipa adversă la o diferență de 4 goluri, 25-29, iar cele 8 puncte acumulate în clasament îi asigură un loc în etapa următoare, fază în care s-a calificat și formația condusă de Gheorghe Tadici – HC Zalău.

Formația antrenată de George Burcea, Dumitru Berbece și Grigore Albici a câștigat în Danemarca după ce a dominat partida de la un capăt la celălalt. Cele mai multe goluri pentru SCM Craiova au fost marcate de Zamfir – 8.

În Grupa A, SCM Craiova a obținut 4 victorii, 3 meciuri câștigate pe teren propriu și o victorie în deplasare. Nici una dintre adversarele echipei din Bănie nu a plecat acasă cu puncte atunci când a jucat în Sala Polivalentă din Craiova, acolo unde handbalistele alb-albastre au fost încuraje de fiecare dată de un public numeros. SCM Craiova s-a impus pe teren propriu cu scorul de 23-17 cu Randers, 30-24 în partida cu echipa rusă – Kuban și 16-15 în meciul cu echipa franceză – Brest Bretagne.

Randers HK – SCM Craiova 25-29(14-17)

SCM Craiova: Stanciu, Dumanska 1 – gol, Florianu 8 goluri, Vizitiu 5 goluri , Rădoi 3 goluri, Șelaru 3 goluri, Pricopi 3 goluri, Klikovac 3 goluri, Ardean-Elisei 2 goluri, Trifunovic – 1 gol, Dumanska 1 – gol

A doua echipă a Grupei A care se califică în sferturile de finală ale Cupei EHF se va stabili la capătul meciului dintre Brest Bretagne Handball și Kuban Kranosar. Cele 2 formații au același număr de puncte în clasament, 6.

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfhandbalhandbal femininrandersscm craiova handbal