Handbal feminin: SCM Craiova s-a calificat în grupele Cupei EHF

Echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a calificat în această seară în grupele Cupei EHF după ce a trecut de formația DVSC-TVP Debrecen cu scorul general de 48-45.

După victoria obținută pe teren propriu la o diferență de 5 goluri, 24-19, SCM Craiova a pierdut meciul disputat în Sala Hodos Imre Sportcsarnok din Debrecen la scorul de 26-24, rezultat suficient pentru ca echipa din Craiova să treacă în faza următoare a Cupei EHF.

Florianu a fost din nou la înălțime, sportiva română reușind să marcheze 9 goluri, urmată de Nikolic cu 5 goluri și Șelaru și Pricopi cu câte 3 goluri. De la Debrecen, Grigel a înscris 5 goluri, iar Varsanyi și Punko câte 4.

DVSC TVP Debrecen – SCM Craiova 26-24(13-14)

DVSC TVP Debrecen: Grigel – 5 goluri, Varsanyi- 4 goluri, Punko – 4 goluri, Csaki – 3 goluri, Harsfalvi – 3 goluri, Vantara-Pasztor – 3 goluri, Zamfirescu – 2 goluri, Palsdottir – 2 goluri.
SCM Craiova: Zamfir-Florianu – 9 goluri, Nikolic – 5 goluri, Șelaru – 3 goluri, Pricopi – 3 goluri, Klikovac – 2 goluri, Țicu – 1 gol, Vizitiu – 1 gol.

SCM Craiova este a doua echipă care se califică în grupele competiției, după ce HC Zalău a trecut în etapa următoare după victoriile obținute în fața echipei austriece Hypo Niederösterreich, scorul general fiind de 59-43.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 23 noiembrie, iar meciurile vor începe în 6-7 ianuarie 2018.

România mai este reprezentată în competiţiile continentale feminine de campioana en-titre, CSM Bucureşti, în grupa A a Ligii Campionilor.

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfdebrecenhandbalhandbal femininscm craiova handbal