Handbal feminin: SCM Craiova a remizat pe teren propriu cu Măgura Cisnădie | Lupta pentru locul doi rămâne deschisă

Duminică – 29 aprilie echipa de handbal feminin SCM Craiova a primit vizita formației CS Măgura Cisnădie, principala contracandidată pentru poziția a 2-a în clasamentul Ligii Florilor la handbal feminin. Meciul dintre cele două adversare a contat pentru etapa a 23-a a competiției.

Partida disputată în Sala Polivalentă s-a încheiat la egalitate, 19-19. Handbalistele antrenate de George Burcea au început foarte bine partida, astfel ca după 7 minute de joc aveau deja un ecart de 5 goluri, în timp ce handbalistele din formația oaspete nu reușiseră să înscrie nici un gol. CS Măgura Cisnădie a reușit să marcheze primul său gol în minutul 8 prin Deonise Fachinello și din acest moment a început lupta pentru apropiere de formația gazdă. Pauza le-a gasit pe cele două echipe la egalitate 12-12, urmând ca în repriza secundă să se joace de la egal, la egal.

SCM Craiova – CS Măgura Cisnădie 19-19(12-12)

SCM Craiova: Zamfir – 6 goluri, Ardean-Elisei – 4 goluri, Rădoi – 3 goluri, Țicu – 2 goluri, Trifunovic -1 gol, Șelaru-Ilie – 1 gol, Nikolic – 1 gol, Vizitiu – 1 gol.
Cs Măgura Cisnădie: Costa – 6 goluri, Araujo – 5 goluri, Moldovan – 2 goluri, Fachinello – 2 goluri, Șerban – 1 gol, Mărginean – 1 gol, Da Silva – 1 gol, Apetrei -1 gol.

SCM Craiova rămâne și după etapa cu numărul 23 pe poziția a doua în clasamentul Ligii Florilor, unde a acumulat 49 de puncte, în timp ce formația CS Măgura Cisnădie se menține la doar un punct în spatele oltencelor, cu 48 de puncte. Lupta pentru locul doi rămâne deschisă,

În etapa a 24-a, CS Măgura Cisnădie va primi vizita formației CSM Bistrița, sâmbătă – 5 aprilie, în timp ce SCM Craiova se va deplasa în Capitală unde va întâlnii formația CS Rapid USL Metrou București. Meciul dintre Rapid și Craiova a fost reprogramat pentru data de 15 mai, ora 18:00, din cauza participării echipei alb-albastre în Cupa EHF, care va juca în datele de 5 mai și 11 mai Finala competiției.

Urmărește-ne pe Facebook:

cs magura cisnadiehandbalhandbal femininLiga Florilorscm craiova handbal