Handbal feminin: SCM Craiova primește vizita Coronei Brașov în etapa a 9-a | Programul etapei

Miercuri 7 noiembrie, de la ora 18:00, echipa de handbal feminin SCM Craiova primește vizita formației ASC Corona 2010 Brașov. Partida contează pentru etapa a 9-a a Ligii Florilor și va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova.

După două etape în care nu au reușit să obțină nici un punct, fiind învinse atât de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, cât și de SCM Gloria Buzău, handbalistele alb-albastre speră să reintre în forma normală și să obțină victoria atât de necesară atât pentru psihicul lor, cât și pentru a aduce o bucurie fanilor care vor veni la polivalentă.

Și echipa de la poalele Tâmpei vine după o etapă în care au capitulat pe teren propriu în fața liderului Ligii Florilor – formația SCM Rm. Vâlcea.

După 8 etape, SCM Craiova se clasează pe locul 8 cu 12 puncte în Liga Florilor, în timp ce echipa ASC Corona 2010 Brașov se situează pe poziția a 4-a cu 16 puncte.

Înaintea meciului de miercuri, antrenorul echipei din Bănie se arată încrezător în handbalistele pe care le antrenează și speră la o evoluție bună a fetelor.

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova: “Braşovul este una dintre echipele care s-a întărit destul de mult în acest sezon şi se află pe locurile fruntaşe. Am încredere în echipa pe care o conduc, indiferent de rezultatele de până acum, că îşi va reveni. Au fost rezultate nefaste şi îmi pare rău în special de suporterii care ne-au susţinut. Nu suntem nepăsători şi facem tot posibilul să producem un declic. Atât eu cât şi fetele ne dorim să spargem gheaţa, mă refer să avem o evoluţie foarte bună în meciul următor. Echipa este departe de valoarea pe care sunt convins că o are. Sunt sigur că fetele îşi vor reveni, ne vom califica în grupele Cupei E.H.F. şi vom reveni în plutonul fruntaş din Liga Naţională.”

În etapa a 9-a a Ligii Florilor se vor disputa următoarele partide:
HC Dunărea Brăila – CS Măgura Cisnădie 24-23(10-11)
Miercuri 07.11.2018
CSM București – CSM Slatina, ora 17:30, Sala Rapid, TVR HD
SCM Craiova – AS Corona 2010 Brașov, ora 18:00, Sala Polivalentă Craiova
Joi 08.11.2018
HC Zalău – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, ora 17:30, Sala Gheorghe Tadici, TVR 1
CS Minaur Baia Mare – SCM Gloria Buzău, ora 18:00, Sala Lascăr Pană
Sâmbătă 10.11.2018
CSM Galați – CSU Cluj Napoca, ora 17:30, TVR 1

Urmărește-ne pe Facebook:

handbalhandbal corona brasovhandbal femininLiga Florilorscm craiova handbal