Handbal feminin: SCM Craiova organizează Ediția a 11-a a „Cupei Craiovei”

Vineri, 18 august, și sâmbătă, 19 august, SCM Craiova va organiza în Sala Polivalentă din Craiova Ediția a 11-a a ”Cupei Craiovei” la handbal feminin, eveniment la care vor participa 3 formații: SCM Craiova, HC Dunărea Brăila și CSM Slatina.

Pentru handbalistele antrenate de Bordan Burcea meciurile din acest weekend sunt primele de pe teren propriu de la startul pregătirii pentru noul sezon competițional, alb-albastrele participând până în prezent la 2 turnee de pregătire desfășurate la Râmnicu Vâlcea și Sânnicolau Mare.

Dacă la turneul de la Râmnicu Vâlcea sportivele de la Craiova s-au impus în toate cele 3 meciuri cu HCM Râmnicu Vâlcea, HC Zalău și CS Măgura Cisnădie, la competiția de la Sânnicolau Mare Craiova a câștigat 2 din 3 partide. Rezultatele înregistrate la această competiție au fost:

Meci 1: SCM Craiova – HC Zalău 29-25(9-10)

Meci 2: SCM Craiova – KC Siofok 15-30(2-14)

Meci 3: SCM Craiova – Enkse Bekescsaba 28-15(12-8)

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova: „A fost un turneu util, cu trei meciuri cu adversari diferiţi ca stil de joc. Cu Siofok a fost un joc nereuşit total. Celelalte două partide au fost bune, chiar foarte bune în unele momente. Important este că toate fetele sunt sănătoase. Siofok are în componenţă multe jucătoare de echipe naţionale şi acest lucru s-a văzut pe teren.”

Programul ”Cupei Craiovei” de la acest sfârșit de săptămână este următorul:

Vineri 18.08.2017:

C.S.M. Slatina – H.C. Dunărea Brăila (ora 18:00)

Sâmbătă, 19.08.2017:

S.C.M. Craiova – H.C. Dunărea Brăila (ora 11:00)

S.C.M. Craiova – C.S.M. Slatina (ora 18:00)

 

CSM SlatinaCupa Craioveihandbalhandbal femininHC Dunărea Brăilascm craiova