Handbal feminin: SCM Craiova a pierdut meciul disputat în Spania cu Super Amara Bera Bera

SCM Craiova, castigatoarea Cupei EHF in sezonul trecut, nu a avut nici o șansă în partida cu numărul doi din Grupa D a Cupei EHF.

Oltencele au pierdut la o diferență de 11 goluri pe terenul formației spaniole Super Amara Bera Bera. Craiova a început bine meciul, a condus în primul sfert de oră, după care a început greul. Au urmat 11 minute în care oltencele nu au mai marcat deloc, în timp ce spanioloaicele au făcut-o de opt ori. Bera Bera a condus cu 18-10 la pauză şi s-a impus cu 32-21 la final. Patricia Vizitiu a fost cea mai bună marcatoare a Craiovei, cu 7 goluri.

Super Amara Bera Bera – SCM Craiova 32-21(18-10)

SCM Craiova: Vizitiu – 7 goluri, Ianași – 3 goluri, Trifunovic – 3 goluri, Seric – 3 goluri, Gjeorgjievska – 2 goluri, Tătar – 2 goluri, Nikolic – 1 gol.
De la echipa Super Amara Bera Bera, Arderius Martin a marcat de 6 ori, iar Arrojeria și Cardoso de Castro au reușit câte 5 goluri fiecare.

Oltencele au o victorie după două meciuri, iar vineri de la 19:30 pe Telekom Sport 1 și Digi , vor juca împotriva muntenegrencelor de la Podravka.

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfhandbalhandbal femininscm craiova handbal