Handbal feminin: Sâmbătă – 7 aprilie susținem SCM Craiova în semifinalele Cupei EHF

Hai Craiova, hai cu victoria! Sâmbătă – 7 aprilie, cu începere de la ora 17:00, echipa de handbal feminin SCM Craiova va disputa în Turcia, la Kastamonu, partida tur din semifinalele Cupei EHF. Adversara formației din Bănie este echipa Kastamonu Belediyesi GSK.

Meciul dintre cele două echipe va avea loc în Sala Ataturk Spor Salonu și va fi arbitrată de Vanja Antic și Jelena Jakovljevic din Serbia, delegat EHF – Aco Nikolovski din Macedonia.

Partida retur dintre Craiova și Kastamonu va avea loc o săptămână mai târziu, în data de 14 aprilie, de la ora 18:00 în Sala Polivalentă din Craiova. Pretul unui bilet este de 10 lei.

SCM Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei EHF după ce a trecut în sferturile de finală ale competiției de formația rusă – Handball Club Lada, la scorul general de 49-48( meci tur: SCM Craiova – HC Lada 23-25, meci retur: HC Lada – SCM Craiova 23-26).

Din păcate meciul din Turcia nu va fi transmis la tv, dar formația olteană anunță pe pagina oficială de facebook – SCM Craiova  că au vorbit cu reprezentanții echipei din Turcia pentru ca meciul să fie transmis în direct pe internet.

Urmărește-ne pe Facebook:

cupa ehfhandbalhandbal femininscm craiova handbal