Handbal feminin: S-a stabilit lotul pentru primele meciuri de calificare ale României la CE Franța 2018| SCM Craiova trimite cele mai multe jucătoare la lot

La finalul lunii septembrie(27.09.2017) Echipa Națională de handbal feminin a României va disputa primul meci din perioada de calificare de la Campionatul European ce va avea loc în Franța, în 2018.

Primul meci al tricolorelor va avea loc în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 19:00, prima adversară a României urmând să fie Naționala Austriei, urmând ca în data de 1 octombrie româncele să se deplaseze în Portugalia.

Pentru calificarea la CE din Franța 2018 echipa României a fost repartizată în Grupa a 4-a alături de: Rusia, Austria și Portugalia.

În lotul convocat se regăsesc și 4 jucătoare de la SCM Craiova: Valentina Ardean-Elisei, Cristina Zamfir-Florianu, Daniela Pricopi și Yulia Dumanska.

Lotul convocat pentru meciul România – Austria de către antrenorul Martin Ambros este alcătuit din următoarele jucătoare:
Portari: Denisa Dedu (Siofok), Yulia Dumanska (SCM Craiova), Mirela Paşca (CS Măgura Cisnădie)
Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei (SCM Craiova), Ana Maria Iuganu-Popa (CSM Roman)
Interi stânga: Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Cristina Zamfir-Florianu (SCM Craiova), Gabriela Perianu (Siofok)
Centri: Cristina Laslo (Buducnost), Daniela Pricopi (SCM Craiova), Mădălina Zamfirescu (Debrecen), Eliza Buceschi (ASC Corona 2010 Braşov)
Interi dreapta: Ana Maria Dragut (HC Zalău), Alina Ilie (HCM Slobozia), Daria Bucur (ASC Corona 2010 Braşov), Melinga Geiger (Brest)
Extreme dreapta: Aneta Udriştioiu (CSM Bucureşti), Laura Chiper (ASC Corona 2010 Braşov)
Pivoţi: Crina Pintea (Issy Paris), Cyntia Tomescu (Corona Braşov), Raluca Băcăoanu (HCM Rm. Vâlcea)
Martin Ambros – Antrenor Principal
Horațiu Pașca – Antrenor Secund
Mauri Jaume Fort – Antrenor de Portari
Ștefan Ciuntu – Preparator Fizic
Radu Cheregi – Analist Video
Claudiu Mărășteanu – Maseur
Cătălin Rațiu – Maseur
Florin Ciocoiu – Doctor
Nicoleta Alexandrescu – Antrenor Federal (Team Manager)

Biletele pentru meciul România – Austria pot fi achizitionate online de pe eventim.ro, din rețeaua partenerilor Eventim sau de la sală, în ziua meciului.

AustriaEchipa Natipnala de handbal feminin a Romanieihandbalhandbal femininromania