Handbal feminin: Rapid București pierde la limită meciul din etapa a 9-a

Etapa a noua a Ligii Florilor la handbal feminin a continuat sâmbătă, 11 noiembrie, cu partida disputată în Sala Rapid, dintre CS Rapid USL Metrou București și HC Dunărea Brăila

HC Dunărea Brăila s-a impus în meciul disputat în deplasare, la limită, scor 25-26, după ce a înscris golul victoriei în ultimul minut al partidei. Pe parcursul întregii partide s-a jucat de la egal la egal, pe rând cele două echipe fiind la conducerea meciului. În clasament, Dunărea Brăila urcă un loc, fiind la egalitate de puncte cu HC Zalău(13 puncte).

CS Rapid USL Metrou București – HC Dunărea Brăila 25-26(13-14)

CS Rapid USL Metrou București: Trifan – 11 goluri, Dache – 8 goluri, Chirigiu – 2 goluri, Carabulea – 1 gol, Cruceanu – 1 gol, Trăilă – 1 gol, Brătulescu – 1 gol.
HC Dunărea Brăila: Dzyiana Ilyina – 8 goluri, Marija Shteriova -7, Alina Vătu -7, Diana Axinte -2, Iryna Shutska Burtea -1 și Gabriella Szucs -1

Etapa a 9-a a Ligii Florilor se va încheia duminică, 12 noiembrie, cu partida dintre HCM RM Vâlcea și CSU Danubius Galați. Meciul se va disputa în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, cu începere de la ora 16:30 și va fi transmis în direct la TVR 1.

În etapa a 10-a, CS Rapis USL Metrou București va juca tot pe teren propriu, în compania formației ACS Corona 2010 Brașov. Meciul dintre cele două adversare va avea loc duminică – 19 noiembrie, cu începere de la ora 16:30 și va fi transmis în direct la TVR 2.

După acest meci, pentru HC Dunărea urmează ultimul meci din anul 2017, acasă cu HC Zalău, marți, 14 octombrie, de la ora 18.15, într-un meci contând pentru etapa a X-a.

După această etapă, campionatul se întrerupe, pentru acțiunile echipei naționale, Trofeul Carpați și Campionatul Mondial din Germania. Federaţia Română de Handbal a anunţat 20 de jucătoare convocate pentru Trofeul Carpaţi la handbal feminin, care va avea loc peste două săptămâni la Craiova. Naţionala va înfrunta cu această ocazie echipele similare ale Macedoniei, Poloniei şi Braziliei. După aceste meciuri, Ambros Martin şi Horaţiu Paşca vor definitiva echipa care va face deplasarea la Campionatul Mondial din Germania.

cs rapid usl metrou bucurestihandbalhandbal femininHC Dunărea BrăilaLiga Florilor