Handbal feminin: SCM Craiova la un pas de sferturile de finală ale EHF Cup

Randers – SCM Craiova, partida care decide soarta formației craiovene în Europa. Echipa de handbal feminin SCM Craiova va întâlni, astăzi, de la ora 15:00, în sala Skyline Arena, formația Randers HK, ultima clasată din Grupa A a EHF Cup.

SCM Craiova este obligată să se impună în această partidă dacă vrea să meargă mai departe în fazele superioare ale competiție, sferturi de finală. Oltencele se află în acest moment la egalitae de puncte cu Brest și cu Krasnodar (6 pct).

Întrucât meciul nu va fi televizat, pentru ca partida să aibă o vizibilitatea cât mai bună, organizatorii au hotărât să lase intrarea liberă la meci. Toți suporterii români, iubitori de handbal, sunt așteptați la sală, pentru a susține echipa română.

„Am venit cu gândul de a da tot ce e posibil în acest meci pentru a scrie o nouă pagină frumoasă pentru handbalul craiovean și românesc, precum și pentru orașul nostru. Deși starea de oboseală și-a pus amprenta asupra spectacolului cu care ne-am obișnuit suporterii, ne dorim foarte mult să reușim ceea ce ne-am propus”, a declarat Bogdan Burcea la sosirea în Danemarca.

În partida tur, SCM Craiova s-a impus lejer în fața echipei din Danemarca, în sala Polivalentă din Craiova, scor 23-17.

Urmărește-ne pe Facebook:

handbalhandbal femininrandersranders - craiovaranders - craiova livescm craiovascm craiova handbal